21 Haziran 2013 Cuma

Artık Geceleri Uyuyabiliyorum *smirk*

Son 2-3 gündür uyku konusunda o kadar fena saçmalamıştım ki artık uyumamanın gayet doğal olduğunu bir şey olduğunu düşünmeye başlamıştım.
Bu arada şimdiden herkes "Hava sıcak eriyorum AÖĞEAĞÖOĞO" demeye başladı, ama ya bende sorun var ya da benim bulunduğum yerde. Okullar açıkken daha sıcaktı sanki. (Ya da banyo yapmaya üşenerek yeni bir deri katmanı oluşturdum ve sıcaktan bu şekilde korunuyorum.)
Otome Game'lere bulaştım. Benim gibi biri (manga bile okumuyorum, anime izleyen insanların yüz karasıyım sldfk) için gerçekten hayatımın hatası ama zaten abartılı olanları oynamıyorum U_U (Desem yalan olur direk hiç bir halt oynamıyorum. Çünkü ne kadar indirecek yer bulsam da internetimde sorun var. -_-") O kadar uzun süre düzgün bir oyun bulmaya çalıştım ki artık bir ara beynim kulaklarımdan omzuma aktı.. En son The Second Reproduction ve Starry Sky oynamaya karar verdim. Starry Sky'da da muhtemelen yaz mevsimindeki karakterleri seviyorum. (Şu akrep burcu, yay burcu ve beyaz saçlı koyun elemanın olduğu hangisiyse artık asdlfkmcs) Ama sadece Starry Sky - In Spring'in torrentını indirdim. Yani bilmiyorum. Sanırım en kolay bulunanı o. Ha ama onun da karakterleri fena değil. (Aslına bakılırsa şu aslan burcunun bulunduğu elemanlar hariç (Çünkü o bölümde aslan burcu hariç hepsi süzme elit gay tipler şasldcmds) diğerlerini oynamakta bir sorun görmüyorum U_U Tabi dediğim gibi önce adam gibi indirecek internet bulmam gerek -_____-)
Neyse sonra biraz da ünlü olan hafif şeylere baktım. Alistar++ diye bir Visual Novel buldum. Yanlız farkettim de, gerçekten bu Otome Game'ler bana göre değil. ._. Oynarken içimdeki çöp çatan kendini kaybediyor. Bir de bütün gamerlığımı 13-14 yaşıma kadar tüketmiş biri olarak bir oyunu tekrar tekrar oynamanın gerçekten zaman kaybı olduğunu düşünen bir tipim. Hatta şu sıralar oyun oynamanın bile zaman kaybı olduğunu düşünüyorum ki haklı sebeplerim var, sonuçta zaman değerli (dedi son 3 gündür 30 saatten fazla bilgisayara oturan embesil.)
Neyse zaten o kadar maldı ve 2 kere oynamama rağmen embesil Merui'yi istediğim gay tipli velete yamayamadığıma o kadar uyuz oldum ki küfredip bıraktım şu an.

RE: Alistair++

Çok süper bir oyun mu? Hayır.
Peki çizimleri mi çok süper? O da hayır.
E o zaman karakterleri mi süper? Hayır...
Hiç bir şeye evet demeyi düşündün mü? Şey, aslında... Hayır.
Olm işin gücün muhalefet mi senin? ... Sussana sen, mal.
HIH. Kendimle kavga ediyorum. Yazıklar olsun bana. :|

Heh, şimdi açıklama yapmam gerekecek. Öncelikle olur da oynamak isterseniz şuradan indirebilirsiniz ama ondan önce DESURA'nın mal programını indirmeniz gerekiyor. Ama zaten çok ağır dosyalar değil. Kısa sürer yüklenmesi.
İkincisi, belirtmem gerekirse, bu tür şeylerde yeniyim ama anladığım kadarıyla genelde kızlar ultra mega süper über gerizekalı olmalarıyla tanınıyor Otome Game'lerde. Ve kız abartılı mal olunca da oğlanlar sapıtıp kıza pata küte girişmeye başlıyor. (Gözlemlerimi Selene'nin telefonda oynadığı Love Academy üzerinden götürüyorum ki harbiden, o oyun bence kadın milletini geç insanlığa hakaret lan. Herkes birbirinin üzerine çullanıp bir şekilde birbirine giriyor laksf (Güldüğüme bakmayın, o oyuna cidden sinir oldum.))
Bu oyunun da oynanabilir olmasının sebebi kızın mallıkta çığır açmamış olması. Tamam, mal, ama mallığı da bir yerde bırakmış, hakkını yememek lazım.
Oyunun konusu şu; Merui diye bir kız var, okulda öğle arası en sevdiği MMORPG'i oynarken (daha doğrusu bir boss'la cebelleşirken) Alistair diye bir mal gelip boss'u yeniyor ve o bölümün nesnesini alıp gidiyor. Merui de sinirlenip Alistair'i düelloya davet ediyor ama oradan sonra internet bağlantısı gidiyor falan filan.

"AGH, fuck this censor!"
ASŞOFLMDSF- Ahem. Tamam muhtemelen o kelime fuck değil screwdir ama olsun U_U
Daha sonra Merui, Fiona'yla konuşurken (arkadaki sarışın karakter) Alistair'in da onunla aynı anda kapattığını veya hattan düştüğünü öğreniyor. Sonra da buradan yola çıkarak onunla aynı okulda olduğunu düşünüyor. (Hayır, yani nasıl bir zekaysa bu? Bu ihtimal bilmem kaç binde birdir gerçek hayatta.) Ve internet kesintisi sırasında bilgisayar laboratuvarında olanların kimler olduğunu öğrenip; Alistair'in peşine düşüyor.
Şüpheliler de;
  • Travis; Bilgisayar&Oyun Kulübü gibi bir şeyin başında. (Gözlüklü olan)
  • Shiro; hiç bir halta yaramayan utangaç malın teki. (Kumral saçlı mal tipli olan)
  • Derek; okul başkan yardımcısı, popüler abazan çocuk ve Basket Kulübü'nün en iyi oyuncusu. (Sarışın, pembe perçemli (bir erkeğin neden pembe perçemi olur bilmiyorum....) gay tipli olan U_U)
"Kulüp"ün nasıl yazıldığını unuttum bu arada lasdfkm.

*Buradan sonra full spoiler olacak çünkü canım öyle istiyor.

YORUM: Merui'nin abartılı bir Otome kızı değildi neyseki. Biraz gururu vardı. Bir de oyundaki seçimler bana kalırsa çok azdı ama neyse U_U
Öncelikle gariptir, oyunda toplam 4 karakter var ve o 4 karakterin de Rivenwell Online'da (oyunun adı buydu) hesabı var. Saçmalığın daniskası asdlfm
Ahem. Her neyse. Sadece 2 kere oynadığım için her şeyi anlamış sayılmam ama şöyle bir senaryom var;

Merui, Travis, Shiro ve Derek öğle arasında Bilgisayar Laboratuvarında oturuyorlardı. Merui, Shiro ve Derek Rivenwell Online oynuyorlardı, ardından internet kesildi. Merui, Travis'i pro olarak görüp yardım istedi, biraz konuştular. Sonra Merui sınıfa gitti ve Shiro'yla bir proje ödevi için grup oldu. Merui, Fiona'dan haberleri aldı ve ardından Bilgisayar Laboratuvar'ına giriş yapanların listesini aldı. 
Sonra Derek'le tanıştı. Derek tam bir yavşaktı ve Alistair olma ihtimali vardı. (Ve ben onun Alistair olduğunu bile bile çıkma teklifini kabul ettim çünkü ben amansız bir çöpçatanım sadlfm) 
Merui okulun ardından eve gidip Rivenwell Online'a tekrar girdi ve orada tekrar Alistair'le karşılaştılar. Merui, Alistar'e biraz sataşıp kim olduğunu bildiğini/bulacağını söyledi. Alistair de bunun ardından Merui'nin kim olduğunu anladı. Sonra da 1 ay sonra Merui'nin Alistair'i bulup bulamayacağı üzerine iddiaya girdiler.

Buradan itibaren ilk oynadığım sona göre devam edeceğim;
Merui, Travis'e Alistair'den bahsetti. Travis de oyun konusunda kızarıp bozardı ve Alistair olmadığını söyledi. Shiro, Merui'nin yanında mızıldanıp durdu. Derek yavşaklıkta sınır tanımadan kıza sarkmaya devam etti. 
(Kıçtan sallama bölümü) Travis aslında Rivenwell Online'da "Oda" adında pro bir üstattı ve Merui'nin Alistair'den bahsetmesi üzerine oyuna geri dönüp Alistair'i aramaya başladı. O sırada Fiona adı altına saklanan Shiro da (Yanlız Shiro'nun Fiona olduğunu öğrendiğimde şoka girmiştim. Fay şerofsiz fay...) Alistair'i araştırıyordu. BAM BAM BAM BAM...
Kısacası o sırada Merui'nin 30 gün ortalıkta sürtmesine yardım ettim. Şöyle şeyler oldu;

Derek süs havuzunun karşısında anatomik deformasyon geçirdi.
Acil şifalar diliyoruz...
Travis yavşağı Merui'ye saldırdı.
Agresif gerizekalı.
>:C

Mal Shiro proje ödevi yaparken kızın yanında uyuyakaldı.
Suskun duruyor ama adam Merui'ye yaklaşmak için denemediği yolu bırakmıyor. CIK CIK CIK...

 Hayır,  bir de bu kadar şeyin arasında merak ediyorum. Okulda muhteşem tarihçimiz tarafından sırf kız gibi giyinmiyor veya düzgün görünmek için kıçımı yırtmıyorum diye pijamayla geldiğim iddia edilmişti. (Ki biz ona eşofman diyoruz Bay Cinyıs. Adama yemin ediyorum çok uyuz olmuştum.) Ama bu kız şaka maka gerçekten pijama giyiyor lan sadlfkm


Neyse devam edelim. Bu kadar olayın ardından baştan beri Alistar'ın Derek olduğuna emin olmama rağmen aklım karıştı ve bir anlık mallıkla (Shiro'nun çok yavşak olduğunu düşünmekten Alistair olamayacak kadar mal beyinli olduğunu göz ardı etmiştim.) oyunun sonunda Shiro'yu seçtim. Ve onun Fiona olduğunu öğrendim. Ama o da Merui için Alistair'i araştırmış ve Derek olduğunu öğrenmişti. Merui'ye söyleyince Derek oraya çıkıp bir kaç laf etti ve olay yerinden can havliyle topuklayarak kaçtı.
Merui, Shiro'ya neden bu kadar uğraştığını sorduğunda da Shiro kızdan hoşlandığını söyledi ve olaylar bağlandı.

HRRR PİS YAVŞAK!
Diğer oynayışımda da Merui'yle Derek'in arasını yapmaya çalıştım. Alistair'in Derek olduğunu söylediğimde, Derek Şubat'ın 29 çektiğini ve 30 gün olduğu için anlaşmanın geçersiz olduğunu söyleyip topukladı. Merui de Rivenwell Online'da kitapçıdan aldığım kitap sayesinde öğrendiği bir kuralla Alistair(Derek)'i banlattı.
Ve benim bile beklediğimden daha troll bir son oldu. asldkfcs

Yanlız, oyunun kapağını bulmak için guugılda dolaşırken farkettim de BU OYUN BENİM GÖRDÜĞÜM ENDİNGLER KADAR MASUM DEĞİLMİŞ LAN. NOOLUYOOOOĞOĞOĞOO u(oAou)
Neyse, bu konuyu da burada noktalıyorum. U_U


 Sanırım şimdi kendi mimimi yapmalıyım. TT_TT

 Mim

       Bu mimde sorulmuş soruları inandığım tüm gerçekliğimle ve gerçeklerle, araya yalanlar sokuşturmadan cevaplayacağıma benim için değerli olan ve olmayan her şey üzerine elimin altındaki klavye ve mouse üzerine yemin eder, bu değerli mimin yazarı ve oluşturucusu Lord Ninca Samurayzadeoğlu'nun yoğun emek ve uğraşları karşısında ben Lord Ninca Samurayzadeoğlu da saygılarımı ve şükranlarımı sunarım. 
Sarcasm Ovalarında At Koşturan Asil Lord Ninca Samurayzadeoğlu

KURALLAR:
  • Sorular içerisinde bir kuralla belirtilmediği sürece, soruları yalanlarla cevap vermek kesinlikle yasaktır.
  • Sorulardan herhangi biri boş bırakılamaz.
  • Mim bitirildikten sonra kadim bir ritüel olarak 3 su bardağı -yaklaşık 800 ml- su içilmelidir. (Lütfen yanınızda bulundurunuz.)
  • Mim aile bireyleri tarafından yarıda kesilirse lütfen kaydedip kapatınız, sekmeyi değiştiriniz veyahut pencereyi aşağıya indiriniz.
  • Bu mimin ideal cevap süresi 15 ve 45 dakika arasıdır. Puanlama veya sıralama yapılmayacaktır.
  • Mim yapılırken giriş ve kurallar kısmının paylaşılması zorunludur
  • Başlamadan önce lütfen ekran parlaklığınızı makul bir düzeye getirip fişinizi elektrik kaynağına takınız. Ani kapanmalar ve batarya bitmesi gibi vakalar sigortamıza dahil değildir.
Ben, Ninja, yukarıda yazan tüm kuralları kabul eder, tüm şartları sağlar ve mime başlamayı arz ederim.

  1. En sevdiğiniz renk/renkler nedir? Sarıdan başlayıp maviye kadar giderken yoluma çıkan tüm renkler. Sadece turkuaza biraz gıcığım var çünkü normal bir insandan tut en gerizekalısına kadar nedense herkes turkuaz seviyor.
  2. İnsanları boy/kilo/dış görünüş/göz rengi/vesaireye göre sınıflar mısınız? Evet, kimse yalan söylemesin. Herkes yapar bunu sonuçta, hani yapıyor, yapar bile değil. "Oha tipsiz.", "Tek kaşlı!" diye insanları aşağılamak bile başlı başına bir sınıflandırmadır. Ha ben bunu dalga geçmek için yaparım. Amacım nadiren aşağılamak olur. Ama şu var ki; vücudunda gram kas olmadan, yemek yemeyerek zayıflamaya çalışan tiplere uyuz olurum. Arkadaş diye yanına taktığın adam yemek yer lan. Ben ağzımla burnumla yemeğe gömülmüşken, 15 tane peçeteyle ağzını gözünü silen, patates kızartmasının üzerine ketçap mayonezi boca edip hamburgere mayonez bırakmayı unuttuğu için ağlamak varken bunları tepsiye döküp elitçe yemeye çalışan, bir fastfood zincirinde bile utanmadan erkek tavlamak için zarif hareket etmeye çalışan tipleri sınıflarım. Evet, ölümüne sınıflarım hem de. Bok yesinler. Ha bir de kendini güzel/yakışıklı sanan insanlara aşağılamak için tipsiz demekten çekinmem. (Yine de dememeye çalışıyorum ama)
  3. Ayakkabı numaranız nedir? 39,5. Ayağıma 39 girmiyo kolay kolay.
  4. Hiç dişiniz çürüdü mü? Hayır, ve çürümesinden çok korkuyorum. ;A;
  5. Herhangi bir yeteneğiniz var mı? Sayılırsa; bazı sporlar, resim çizmek, enstrüman çalmak, hikaye ve karakter uydurmak sanırım. Aslında neden yetenek diye sorduğumu merak ediyorum. Sonuçta insanlar muhteşem yeteneklerle doğmuyorlar. Sadece yatkınlık ve uğraşmakla yetenek elde ediliyor. ._.
  6. İlgi alanlarınız nelerdir? Dövüş sanatlarına acayip meraklıyım, ama kimse beni göndermiyor. Resim konusunda meraklıyım ama sadece inceleme aşamasında. Ressam falan bilmem, hiç entellektüel değilim. Müzikte de sadece çalmaktan zevk alıyorum. Dinlemek beni sıkıyor. Basketbol ve havuzlarda normal insanlar normalce yüzerken salak sulup dalıp durmayı severim. Dil öğrenmek isterdim ama şu anda bile İngilizcem Güneylilerin aksanını anlamama yetmiyor(Çünkü onlar uzaylı.), ayrıca dil öğrenmek için çok üşengecim. Kitap okumayı severim. Bilmediğim kurguları öğrenmek hoşuma gider. (İnsancaya çevirirsek; Farklı dünyaları keşfetmek hoşuma gider.) Hikaye uydurmayı severim, yine. Ama uydurduğum hikayeleri resimle kağıda aktaramadığımdan yazmak zorunda kalmak sinirime dokunuyor. Yazma konusunda da pek iyi değilim çünkü.
  7. Hayatınız boyunca en nefret ettiğiniz insanlardan birinin kişiliğini tanımlayınız. Aklıma pek gelmiyor. O_O Ama şey... Hmmm... Genel olarak ortak özellikleri çok sabit fikirli olmaları. Güvendikleri birinin/kaynağın söylediği her şeyi akıllarında tartmadan doğru kabul etmeleri. Sorunlarını göz ardı etmeleri. Yanlış şeyleri kişilik özelliği olarak benimsemeleri. Dışarıya gösterdikleri yüzlerinin altında özgüvenlerinin sıfır olması. Her zaman baskıcı olmadıklarını iddia edip her zaman en büyük baskıyı yapmaları. Mızmızlanmaları. Sinirlerini kontrol edememeleri. Vesaire...
  8. Şu anda resmi olarak eğitim görüyor musunuz? Okulla ilgili düşüncelerinizi belirtiniz. Eğitim görüyorum. Okuldan nefret ediyorum. Çünkü insanlardan nefret ediyorum. Bizim burnumuza kakmaya çalıştıkları müfredatlar ilgimi çekmiyor. Normalde gerçekten meraklı biriyim ve okullar merakımı söndürüyor. Eğer kendime bir usta bulabilecek olsam ve bu da legal olsa direk okulu bırakırdım.
  9. İnsanlarla ilişkilerinizi nasıl tanımlarsınız? İnsanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Dediğim gibi insanlardan nefret ediyorum. Her kötülüğün, pisliğin, rezilliğin altından insanlar çıkıyor. Hepsi kişiliksiz, sadece kendilerini önemsiyor ve karşılarına çıkan engelleri umursamadan yakıp yıkıyorlar. En aptal sorunlar dışında her şeye karşı umursamazlar ve doğaya hükmedebileceklerini zannediyorlar. Bunlar hep moron işte.
  10. Cinsiyet rolleriyle ilgili fikir ve düşünceleriniz nelerdir? Cinsiyet rolleri kadınları gerizekalı, erkekleri kabız yapıyor. Bir de bu rolleri kendilerine görev edinmiş gerizekalılardan ve bu rollerin sorununun nerede olduğunu anlamadan isyan etmek için yırtınıp kendilerini rezil eden gerizekalılardan nefret ediyorum.
  11. Türkçe'nin dil kurallarını nasıl buluyorsunuz? Türkçe iyi güzel de dil kuralları gerçekten çok uydurma duruyor. İnsanlar sanki sırf kural uydurmak için uydurmuşlar. Bir mantığı yok. Yani dünyada dil kuralları olmasa ve dilleri iç güdülerimizle konuşup öğrensek bence her şey daha kolay olurdu. Açıkçası ben Türkçeyi de İngilizceyi de içgüdüyle konuşuyorum. Ha ikisinde de berbatım o ayrı mesele.
  12. Kendinizi etrafınızdaki insanlardan üstün görür müsünüz? Evet. Sanırım insanların elinde olan bir şey değil bu şasldfm. Yani çevrenize bakın. O KADAR MALLAR Kİ...
  13. Uykuyu sever misiniz, küçükken sever miydiniz? Uykuyu sevmem. Neden bilmiyorum. Küçükken uyuyamazdım. Uyku sorunlarım vardı. Annemleri deli ederdim. Şimdi de uyku düzeniyle ilgili sorunlarım var ve annemleri yine deli ediyorum. Ama uykuyu biraz daha çok seviyorum sanırım. Ya da yatakta boş boş uzanmayı seviyorum, bilmiyorum, yattığım anda kalkmak ve insanların arasına karışmak işkence gibi geliyor.
  14. Biri size bugün ölecek olduğunuzu söylese üzülür müydünüz, üzülürseniz ne için üzülürdünüz? Üzülür müydüm? Muhtemelen. Ama arkamda bırakacaklarım için gibi bir klişe yanıt vermiycem, veremeyeceğim. Olayı ucundan kenarından yaşadığım için kendimi biliyorum. Araba kazası geçirdiğimde "ANNEM, OKULDAN KAÇIP PLAYSTATION KAFEYE GİTTİĞİM İÇİN ÇOK KIZACAK. ÜHÜHÜHÜ." diye içten içe ağlıyordum. Yani üzülmek için kesin yeterince saçma bir neden bulurdum.
  15. Paraya ve statüye değer verir misiniz? Statüden nefret ederim. Çünkü bana kalırsa günümüzde sınıf farklarını(ayrımlarını) statü diye gözümüzü boyayıp tabakla önümüze sunuyorlar. Aptallıktan başka bir şey değil. Parayı da sadece kendimi doyurmak, kitap almak ve elektro gitar hayalim konularında değerli buluyorum. Normalde, neredeyse nedensizce nefret ediyorum. Ama mesela, para olmasaydı alışveriş yapmak bu devirde gerçekten zorlaşırdı. Sanırım sorun yine insanlarda. Biraz insan gibi davransak para da büyük bir sorun olmaktan çıkardı.
  16. Kendinizle ilgili 3'ü doğru 4 şey söyleyin. 

  • Her zaman övündüğüm bir şey değil, çünkü doğru bir şey değil ama iyi bir yalancıyımdır.
  • Bir ders kitabına bakmadığım sürece, çok dikkatliyimdir, ayrıntıları fark edip yorumlayabilirim ancak dikkatim çabuk dağılır.
  • Çabuk gaza gelirim, yapmam gereken bir işten kolayca ayartılarak vazgeçebilirim. Macera yerine görevi seçmem nadir görülür.
  • Japonca öğrenmeyi çok isterdim. Ama anime izlemek için değil. Sonuçta dil öğrenmek kültür öğrenmektir ve animeler de Japon kültüründe yeni ortaya çıkmış bir şey.

  1. Banyo yapmayı sever misiniz? Ne yalan söyleyeyim, hayır. Ama suyu severim.
  2. Hayvanları sever misiniz, en çok ne tür hayvanları seversiniz? Yırtıcı hayvanları severim. Neden bilmiyorum, sevgime engel de olamıyorum. O kadar güzeller ki.
  3. Genetik bilimiyle ilgili düşünceleriniz nelerdir? Canlıların genetiğinin değiştirilmesi sizce ne gibi sonuçlar doğurabilir? (Şöyle iyi/kötü sonuçlar doğurabilir çünkü...) Bize okullarda öğretilen, genlerle ilgili her bir bokun yanlış olduğunu savunan biri olarak ve bilim dünyasının da DNA'yla ilgili bilgisinin sınırlı olduğunu bilen biri olarak bence gen deneylerinin doğurabileceği sonuçların ne olduğunu bilmeden bu konuda kör gözlele ilerlemek yanlış. İnsanlar üzerinde yapılan deneylere zaten katı bir şekilde karşıyım, ki zaten bu konudaki ağır deneyler insan haklarını da ihlal eder. Ama aynı zamanda hayvanlar ve bitkiler üzerindeki melezleme ve gen değiştirme deneylerine de karşıyım. Keşfetmek iyidir ama genetiği değiştirilmiş ürünler bize zarar veriyor. Hem de bazı insanlar bunları biyolojik savaş denemeleri için kullanıyorlar. 
  4. Hayatınızı nasıl buluyorsunuz? Çok sıkıcı. Tabii bunun nedeni onunla ilgili hiç bir haltı anlayamamış olmam olabilir.
  5. Yaz tatilini beğendiniz mi? Şimdi doğrudan doğruya, yaz tatili büyük nimet. Ama sanki okul doğuştan gelen sorumlulukmuş da yaz tatili devletin bize bahşettiği değerli bir hediyeymiş gibi davranılmasından hoşlanmıyorum. Tatil insanın hakkıdır lan. Noluyo abim hani?
  6. Dış görünüşünüze önem verir misiniz? AHAHAHAHAHHAHAHAHA. Dostum ben en pasaklı halimle bile göz alıcıyım. *Güneş gözlüklerini takar.(Aslında güneş gözlüğü yok asldf)* Adam gibi cevap verirsem; hayır. Hatta bu konuda takıntılıyım. İnsanlara iyi görünmemek için her şeyi yapabilirim. Bir avuç gerizekalıya iyi görünmek için için kendi kıçımı yaracak halim yok ya.
  7. İnternet sizi tatmin ediyor mu? İnternet iyi, güzel bir şey ama benim şu an kullandığım haliyle (blogger, tumblr, ıvır zıvır siteler, oyun, vs) beni tatmin etmiyor. Çünkü çok malca.
  8. Kaşınızı kaldırabiliyor musunuz? (İkisini birden değil, şu kaş atma olayı.) İkisini de ayrı ayrı kaldırabiliyorum. En gurur duyduğum özelliklerimden biri. UWU
  9. Gözlüklü müsünüz? Gözlüklüyseniz lens mi yoksa gözlük mü tercih edersiniz? Gözlüksüzseniz, gözleriniz bozuk olsaydı lens mi yoksa gözlük mü kullanmayı tercih ederdiniz? Gözlüklüyüm. Gözlük takmayı tercih ederim. Denediğim kadarıyla lens takmayı beceremiyorum ve lens de sonuçta yabancı madde olduğu için gözü yıpratacağını düşünüyorum. Zaten sıçmışım göz sağlığıma daha da beter etmek istemem.
Ben, Sarcasm Ovalarında At Koşturan Asil Lord Ninca Samurayzadeoğlu, elimden geldiğince soruları cevaplamış olup, okuyan ve yapmak isteyen herkes isteyen herkes bu mimi yapabilir.

Ayrıca şimdi 3 bardak su içmeye gidiyorum. U_U
Tüm hakları saklıdır. SAMURAYZADEOĞLU HOLDING © 2013


YANLIŞLIKLA 3 KUPA İÇTİM. ÖĞÖĞÖĞÖ SU KUSUCAM. ;A;

25 yorum:

  1. Yalnız o pembe perçemli herif bana Bloen'in erkek versiyonuymuş gibi geldi kjsdklf Telif hakkını hemen almamız lazım kimse Bloen'i çalamaz!Ninça hayatımı gene kurtardın çünkü mal bir kızın olduğu ve mal erkeklerin pusu kurduğu bir otome arıyordum kaç gün. Utanmasam Starry Sky'ı tekrar indirecektim (evet evet bu mahluk geçen yaz oynadı)O yüzden spoilerlı kısımları okumadım U_U
    Tayyip olmaktan azat edildin, seni kutlarım U_U

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Second reproduction'ındaki kız bence biraz akıllıydı, yani ne biliyim en azından o kızda cesur kanı vardı fkhsadssad Yanındaki sarı saçlı çocuk kesin gaydi. Lezette diye isim mi olur lan :DDD:d:D
      SS'nin Spring olanı dışındakiler daha çevrilmedi diye biliyorum ama diğerlerini de merak etmiyor değilim o__o (lanet olsun içimdeki animucu jojuğa)

      Sil
    2. Ben de bloen'e benzediğini düşünmüştüm. ._. Yanlız çok gay o herif. Öyle böyle değil yani. Kişiliği görünce direk vazgeçiyosun Bloen'e benzerliği konusunda düşündüklerinden. (Ha gerçi bilmiyorum, Unazo-samaya bağlı ama, belki Bloen'in erkek hali de ağır abazandır?)
      YA BEN HİÇ BİRİNİ OYNAMADIM. DAHA İNDİRİCEM. Aqliorm deliJe...
      Aslında arada şevkim sönüyo ama inat ettim oynayacağım hepsini. Dünya üzerinde gay erkeklerle yamanmamış embesil Otome kızı bırakmıycam!!! õ__õ
      Second Reproduction'ı da sırf puanından dolayı buldum. Neyseki güzel oyunmuş, ama dediğim gibi internette sorun olduğu için yükleyemedim hiçbirini.
      LEZZETTE NE LANASŞDLFKSÖADFCŞLDSKFÖMCASDLFŞKSMAÖDŞFK
      ÖHÖM... Starry Sky'ı animesinden biliyorum da... Openingleri çok gaydi... Imm... Ne diyebilirim ki, hani sonuçta zaten belli bir konsept. Ben de elemanlar gay olduğu için oynuyorum açıkçası sadlfjk U_U
      Çok üzüldüm. :C Tayyip-chan kawayiii olamadım ya şu hayatta. Ben gerizekalılığıma bile yanmam buna yanarım :'C
      NOT: Second Reproduction'ı Seduction diye okudum. Yine aqliorm, yine aqliorm...

      Sil
    3. İtiraf edelim gay karakterler olmadan hiçbir şey güzel gelmiyor U_U
      Mapusta bana Tayip-chan kawayii diyen üç kişiyi kurşuna dizmiştim ;__; Zor günlerdi ama şimdi Tayip-chan kadar kawayii olabilmeyi dilerdim ;___;
      not: Second Reproduction'ın anlamı ne onu bile bilmiyorum ben :DD:d:Dd

      Sil
    4. İşte geçmişte, bazen, bazı şeylerin değerini bilemiyoruz sayın Tanrı Pıçaklayan.
      İkinci reprodüksyon asşldkcmdsöfm (Ninca Translate. Google Translate'ten bile beter olan tek şey U_U) Ya sanırım onun plotunda boku çıkmış bir krallık kıza kalıyodu muhtemelen ikinji yapılandırma gibi bişeydir. U_U

      Sil
  2. oooooo tamam şimdi anladım ikinci reprodüksyon .q. *baka*
    aa bu arada daha oyuna yeni başladım ama merui adamakıllı bir kıza benziyor U_U İnşallah umutlarımı söndürmez ;__;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben denk gelmedim de onun bunun koynuna girdiği, üzerine ecchi poz düştüğü sahneler de varmış. ._____________.

      Sil
    2. ._______________________.

      Sil
  3. SAGDSDHGFKLHKJLŞK Geçen sene tuhaf bir otome game krizine girmiştim ve otome game diye indirdiğim bütün oyunlar eroge çıkmıştı. Ve ben onları sonuna kadar oynamıştım. Ana karakterin kız olduğu erogelerde kız en sonda sevişiyor asdfghfg Muhtemelen onları oynadıktan sonra travma geçirip bugünkü halime geldim. Birinin sonunda topluca sevişiyorlardı hatta. Aqliorm Ninj-sma .s .ss
    Bu yüzden otome game'lerden biraz korkuyorum ama aşkito-m'u (Şu oyunun ismini duyduğumda hayattan soğuyorum resmen ;_;) oynadıktan sonra ikinci bir krize girdim sanırım. Ölmk istiormmm...Aqliorm, hyatımı sefmiorm...Chiqolata yyip çk sçma şylér yaziorm...
    Derek'te bir Bloen gören tek kişi değilmişim ._.
    Travis'i Travesti diye okuyup yarım saat ağzım açık bilgisayara baktım. Cidden malım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Ninja Love" diye bir otome game de varmış .__________________________.

      Sil
    2. o__________________________________________o
      Ben bile ağladım burda hayat hikayeni okuyunca ani-san .s.d.sd.sd
      Otome gamelerden ben de korkuyorum. Yıllardır gizlediğim karanlık taraflarımı ortaya çıkarıyo oAo
      VE BU KARANLIK TARAF BANA ABLAMDAN MİRAS KALDI, BEN ONU HİÇ İSTEMEMİŞTİM TT-TT (Ablam teletabilerden bile pairing çıkarmış insandır, hala ağlıyorum hatırladıkça...)
      Yok ya Derek, hani Bloen'e benzetilmeyecek gibi değil ilk bakışta. Bence onda potansiyel bir Bloen göremeyende bir sorun vardır o_o
      Trav- asdl TRAVES YAZIYORUM KAFAYI YEDİM. SANIRIM GERÇEKTEN DE TRAVESTİ o_O
      Bu arada o Ninja Love'ı Google Play'de görmüştüm. Ona da ağladım.
      Her gördüğüme ağlıyorum. Ağlama manyağı oldum :CCCCC

      Sil
    3. Oyunu indirdim ve henüz 15. günde olmama rağmen kız Travis'le "neredeyse-öpüşecek" sahnesi yaşadı, Derek'in koynuna girip onun elinden dondurma yedi ve Shiro'nun evinde oğlanın üstüne düşüp ecchi poz verdi. GALİBA BUNUN SONUNDA DA SEVİŞECEKLER TTATT GEL BERABER AĞLAYAK LAN.

      Sil
    4. Abi o________________________________o
      ŞİMDİ, DOĞRUYU SÖYLEMEM GEREKİRSE BENCE ŞANSSIZLIK/ŞANS SENDE. BEN 3. OYNAYIŞIMDA HEP DEREK'İN ÜSTÜNE ATLAMAMA RAĞMEN DONDURMA SAHNESİNİ BİLE ZAR ZOR GÖRDÜM VE EN ABAZAN OLAY DEREK'LE MERUI'NİN İKİ SAAT EVLENME TEKLİF ETMEYE ÇALIŞIP (ŞAKA ŞAKA MUHTEMELEN SENİ SEFYOM DİYECEKLERDİ SDKF) EDEMEMELERİYDİ.
      BU ARADA NEDEN KEPİSLOG YAZIYORUM?????
      Ahem... Neyse, ben senin için yas tutuyorum şimdiden U_U

      Sil
    5. UZATTIĞIM İÇİN BENİ DÖVMEK İSTEYEBİLİRSİN (ki haklısın da U_U) AMA AZ ÖNCE KIZ SHİRO'YU EVE ATTI. KÖR OLDUM. ÖLDÜRÜN BENİ.
      O değil, ben hep bunlara puşt davrandım, iki/üç seçenek arasından en soğuk olanı seçtim ama bunlar Merui'yle sevişmek konusunda ısrarlı. Yok, hayır, sorun bende olamaz. (Shiro'ya "Yeme hayvan. Kilo alcan." dedim ve birkaç diyalog sonra konu "çk ttlsn .d .dd sni séfyom"a bağlandı. BEN BU ŞANSSIZLIKLA DEREK'E JARTİYER BİLE GİYDİRİRİM. DEREK'E LAN DEREK'E. AFGSK)

      Sil
    6. ABİ, BEN 5 KERE OYNADIM HİÇ BİR HALT OLMADI. 4 Ü KURU KURU BİTTİ. İNSAF ET NABIYOSUN YA ASDFKJSDAMCSDF

      Sil
  4. Selam,
    fanfictindaki hikayeni okudum.Kurgularını resimlemeyi tercih ediyorsun ama kelimelerde de fazlasıyla iyisin.Hikayen bana Gece Sirki adlı kitabı hatırlattı.Belki kurguyu devam ettirme de sana yardımcı olabilir.

    İyi bir hikayeye temel atmışsın,harcama bak.Devamını bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fanfiction'daki hikayeyi bir anlık gaza gelmeyle yazdığım için devamını hiç planlamadım. Biraz planlayıp yazmam gerekiyor. Geçmişte planlamadan yazdığım şeyler çok korkunç şeylere evrildi. Önerini göze alıcam. Zaten aldığım kitapları okuyamıyorum. Şu an okumam gereken kitapların hepsi seri ve uzun zamandır okuduğum için hepsi beni sıktı. Farklı bir şeyler okumam iyi olur o_o
      Tamam, oturup devamını düşünmeye çalışıcam. Teşekkürler ^o^

      Sil
  5. Başlığı gördüğümde: http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/077/Raisins_Face.jpg
    Çünkü sanki seni yarasa veya baykuş falan sanıyorum herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zombi oldum, vampir oldum, hatta bir kitaptaki parsa bile benzetildim.
      AMA HAYATIMDA HİÇ BİR ZAMAN BAYKUŞLARLA BU KADAR ÖZLEŞTİRİLMEMİŞİMDİR AŞLSDFMCDSFAÖDSFADKSF
      Bence seninle ciddi bir konuşma yapmalıyız U_U Ben ve gizli kimliğim üzerine. Beni ifşa ediyorsun dostum... U___U

      Sil
    2. Sen bir baykuşsun v3v

      Sil
    3. ...^___^
      ..(ʘ v ʘ)
      .(V(VVV)V)
      ...L---L

      Noktalar olmadan bulogır hepsini başa çekiyo da sşladkfmd

      Sil
  6. Pembe perçemli herifi Bloen'e benzeten tek kişi olmadığım için şuan çok mutluyum asdfgjkg
    O değilde otomeler bana malca geliyor. Yani o kadar geri zekalı embesil bir kıza niye o kadar fazla ve o kadar yakışıklı erkekler vuruluyor? Hem ben otomelerdeki kızları hiçbir zaman o kadar güzel bulmadım asdfhjl *kıskanç* Bide bu oyunun konusu bana çok saçma geldi ._. Ben tek bir item için ortalığı bu kadar ayağa kaldırmakta mantıklı bir sebep göremiyorum. Ve açıkçası ben erogeleri hep daha samimi bulmuşumdur asdfghj ama olurda biri o oyunları keşfederse sıçtığımın resmidir asdfj Bu yüzden cesaret edip indiremiyorum çünkü oyun meraklısı geri zekalı bir kardeşim var. Birde o oyunları bulduğun siteleri bende öğrenmek istiyorum sensei u_u Bende internet sağlam da oyun indirecek site bulamıyorum hep virüs çıkıyor asdfghjk Mesela daha demin Mad Father'ı indireyim dedim bilgisayar çöküyordu asdfgjk Neyse ben internetten kız tavlama oyunlarına devam edeyim, şu aralar Aysu'yla aramız baya açık :( asdfhhklksdifkfj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otomelerin amacı zaten mallık değil mi o__________________o
      BOŞUNA MI OYNUYORUM LAN?!!?! Yanlız "erogeleri hep daha samimi bulmuşumdur" kısmına hala gülüyorum. Bence gözlemim doğruydu. Hayatında bir şeyler eksik Unazo-sama. Seni animelerde ve sanal dünyada bu kadar hardcore'a iten şey bu olmalı U^U (saçmaladım da keşke ne dediğimi de anlasaydım)
      Yanlız sen manga falan indirmiyor musun ya o_o hani kardeşin o kadar her şeyi karıştırıyorsa senin yaoi mangalarını görürse ne olur o/___\o
      I CANT EVEN IMAGINE DESU YONE... o/__\o

      Sil
    2. ajkfhjkkdsghjghjkgha
      açıkçası aptal saptal aşk hikayeleri yerine hardcore'u tercih ederim. Ne bileyim en romantiğinden aşk hikayeleri midemi bulandırıyor asdfghjk (ve bunu söyleyen bir kız o_o) hardcore'u öyle her şeyde aramıyorum canım sadece yaoi de. Dışardan o kadar abazan mı görünüyorum yahu asdf o^o
      Yaoi manga indirmek gibi bir aptallığı asla yapmam .A. Yoksa sıçarım. Ben telefondan okuyorum bütün yaoi mangaları, böylece kimse göremiyor asdfgh!! ChOk ZhEkİyİm PhEhn ;)))

      Sil
    3. Olm kim aşk hikayesini sever şimdi? Açıktan açığa konuşalım U_U
      Otome Game'i aşk hikayesi için oynayan kişide sorun vardır zaten U_U
      Yok zaten o hardcore muhabbetini sırf sinir etmek için açmaya başladım asşdlfmsd BİR DE "SANIRIM HAYATTA BİR HARDCORE ARAYIŞINDASIN" LAFI ÇOK HOŞUMA GİDİYOR. asdolfkmdsf
      Farkettim U_U Çoq ZheqİsNNN ;}}}}}}

      Sil