1 Şubat 2013 Cuma

Monster



Bir animeyi izlemeyi hiç bu kadar ciddi bir biçimde istememiştim.

Keşke yazın o 75 bölümü görüp de caymasaymışım Monster'ı indirmekten. Hayatımda bir kereliğine ablamın sözünü dinleseymişim.
Evet, ablam ilk kez haklı.
Monster.
Şimdi Fullmetal Alchemist'i, Ghost in the Shell'i falan sallayın. Hepsi sözde çok felsefik çok süper. Aman aman... Hepsine ölüyoruz, ailecek.
Açıkçası saçma sapanlar ve salakçalar. Aynı benim hayal gücüm gibi.
Ama ben biraz psikopatlık istiyorum şu sıralar.



 And bitch, I'm jelaous about it.
Do not watch it before me.





Bu arada manyak gibi erkek albümü falan yapmıyorum. Ya da bir kaç mal çıkıp da "AYH YİRİM YİRİM *-*" yazsın diye koymuyorum bu çizimleri. Bir söyleyeyim dedim. 
 Bu resimleri özel olarak seçtim. Bastırılmış bir şeyler var. Gerçek duygular. Gerçek bakışlar. Adeta canlı gibi değil mi? Fazla gerçekçi. Fazla insansı.

 Konuya gelelim.
Ciddi bir şeyler izlemek istiyorum. Psikolojik.
Psikolojim zaten pek yerinde değil. Yani standartlara kalırsa. Bence gayet normalim.
Son zamanlarda izlediğim şeyler o kadar canımı sıktı ki.  Sevgi, sevgi, aşk, aşk, aşk, aşk!
Burç sohbetlerinde daha az sıkılıyorum.
İnsan inanmadığı şeyleri yadırgar.
Az sonra gidip taroth falı bakıcam. En büyük eğlencem. Her şey doğru çıkıyor falan filan. Mesela geçen bana tuvaletle alakalı çok büyük kararlar vermemde yardımcı oldu taroth kartları. (Daha doğrusu ben aklımdan tuvaletle ilgili sorular tuttukça o bana hayat felsefesi, aşk ve felaketler gazladı. En sonunda sıkıntıdan tuvalete bile gitmekten vazgeçtim.)
Ayrıca bu da favori sitem;
Yüqseq Topuqlular :))))))9
(Google Aramalar'da en başta bu çıkıyo da.)


Höh, sıkıcı.

4 yorum:

  1. vay. eğer animeye de bu çizimler kadar özenilmişse çok uzun zamandır ilk defa hakkaten duygu yayan bişeyler izliycez demektir oAo derhal akıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ...............................................................................................................................................................
      Ne diyeceğimi bilemiyorum...
      Cidden tıkandım, bi saniye. Gülme krizimi durdurmalıyım...
      Öncelikle; animenin çizimlerinin bu resimlerle gram alakası yok. Duygu konusunda... Duygusal bir anime değil. Psikolojik daha çok, felsefik ve aksiyon kısımları da var (kıçımdan uydurmuyosam tabi)
      Ama... DUYGU SELİ YOK. DUR ORDA.
      sadkjfdskl Olm hiç güleceğim yoktu yemin ederim. Öyle sanatsal bi yorum ki asldkfhjasmc

      Sil
  2. Bu anime çok metediliyordu, dediklerine göre çok sürükleyici ve heyecanlıymış, o yüzden ben de yazdan beri izlemek istiyorum ama işte bu sene..... Fırsatım yok!
    Bu arada dediğin gibi çizimler çok doğal. Zaten "yirim yirim" diye gelinecek bir tipi yok, sadece buz gibi bakışlarının altında bastırılan insanlığı var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. İşte ben de o yüzden vicdan azabı çekiyorum şu an. Aslında istesem bir şekilde zaman bulurum izlemek için ama indirmeden izleyemeyeceğim için sürünüyorum. -_-"

      Sil