29 Haziran 2016 Çarşamba

Yoyomu sallasam ellisi

(HER ŞEYİ ERTELEMEK İÇİN BLOG YAZISI YAZIYORUM)

Önceden düşündüğümün aksine ne kadar kasarsam kasayım insanlarla tüm yönlerimi paylaşamıyorum. Yani yine diğer garip bloguma dönmek zorunda kaldım.
(Ayrıca o blogun teknik olarak bir günlüğümsü olduğunu farkettim. (7 ayda bir yazıyorum ama her neyse.))

Astronomi kursunda 4. haftaya gelebildim. Her seferinde bıraksam daha iyi modlarına giriyorum ama sanırım şu an azmediyorum. (Daha çok can çekişiyorum.) Şu an da yazma nedenim zaten iki dakika oturup da lecture'ını dinlemeyip ödevlerini yapmamak.
[Bir de astronomi kursu bitince boşlukta kalmayayım diye başka kurs var mı diye baktım da güzel ilginç bir şey bulamadım :C Neyse zaten ehliyet kursu başlıyor (bkz. DÜNYADAKİ EN GEREKSİZ ŞEY)]

Bir kaç hayal kırıklığı, kalp krizi ve bir mucizenin ardından artık Overwatch indirdim ve oynuyorum. Çok oynayınca beyin felci geçiriyorum ama konumuz bu değil. Muhtemelen bir ara onunla alakalı bir yazı yazacağım.

What We Do in the Shadows da süfer bir film belki ondan da bahsetmem gerekebilir kıpskıps ;);););)

Yaz sezonu animeleri bu hafta başlar diye bekliyordum (üstün zeka seviyemle) ama sanırım başlamıyorlarmış. Bir de farkettim ki görünüşe bakılırsa bu mevsim (yeni animeleri bilemem ama) Handa-kun dışında bir yarim olmayacak. DGM muhtemelen vasat olacak ve Berserk de muhtemelen bok gibi olacak. (i kri) (Bir de mob psycho 100 beni saracakmış gibi gelmiyor, izledim ama OPM de beni sarmadı.)

Bayramda aile faciası çıkarma olasılığım %60 ve bu olasılık şimdiye kadar hiç bir zaman %0.00001'i geçmedi. Fırtına yaklaşıyor Necmi abi.

Gerçeklerle yüzleşip astronomi kursunun ıvır zıvırlarını bitirmem lazım ayrıca oha saat ne ara on bir buçuk oldu??? 

5 yorum:

  1. Yazılarının garip bir çekiciliği var, nedense okumaktan kendimi alamıyorum???

    YanıtlaSil
  2. Ehliyet kursundan neden bu kadar çekiniyorsun ki :'D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekinmekten çok araba sürmeyi bildiğim için gereksiz geliyor. Geçen yıl da 4 tane sınava girdikten sonra bilmem kaç yaşıma gelene kadar sürmeyeceğim araba için bir daha para verip bir daha sınava girmek gereksiz gelmişti.(ayrıca ehliyet çıkarmak çok pahalı&artık saçma salak prosedürler var, açıkçası geçen yıl almadığım için de biraz pişmanım ama neyseki pişmanlık konusunda pek iyi değilim o yüzden hissetmiyorum rum.)

      Sil
    2. Kazara eko yapmışım, telefondan yazmak işkence gibi

      Sil