8 Haziran 2016 Çarşamba

Hüsran Hüsran

İçimdeki ineği coşturmaya çalışırken içimdeki tembel boğaz köprüsüne tırmanıp intihar edeceğini söyleyerek beni tehdit etmeye başladı. Şu sıralar hayatımın özeti kısaca bu.

Artık adam olmanın vakti geldiğini düşünerek, (muhtemelen tatile girince ancak su yüzüne çıkabilen öğrencilik içgüdüsü) kendimi bir şeyler öğrenmem gerektiğine ikna ettim. Eski araba satılınca araba sürme hayallerim uçurumdan yuvarlandı, yemek yapmakla alakalı şu anki rezil seviyem beni tatmin eder durumda ve temizliğin öğrenilmesi gereken bir şey olduğuna inanmıyorum. (Annem bana duvar sildirdikten sonra normalde girdiğimden öte bir varoluş krizine girdim.)
Bunun üzerine online bir astronomi kursuna yazıldım, bilgisayarıma tekrar Sims4 yükledim ve bir alışveriş merkezindeki sakız makinesine benzeyen şeylerden bir bilye aldım. Gelecek planlarım arasında kod yazmayı öğrenmek (sanmıyorum), tekrar havuz üyeliğine (ana-baba evinde onlar üzerinden otlaklandığımdan hala param var!!!! (ve yeter artık yüzmem gerek)) ve ehliyet kursuna yazılmak var (gerekli görmüyorum ama zorundayım).

İşin kötü tarafı bu öğrenme, bir baltaya sap olma isteğimi okul başlayınca kaybedeceğim gibime geliyor. İnsanın nefret ettiği ortamlarda bulunması kadar kötü bir şey yok.
İnsanlar beni boğuyor be.

Bazen şu oyunu oynasam, şu filmi izlesem, bir de keşke şundan(deri bomber ceket) bende de olsa diyorum. Sonra istemediğimi farkediyorum. (3 haftadır o filmi bir türlü oturup da izleyemedim, oyun zaten hayal oldu.)

Hayatımda çok bir şey olduğundan değil ama aslında çok şey izledim (anime anime, zaten ben ne izlerim ki, korkmayın, kültür düzeyim artmadı) ve bahsedebileceğim şeyler var sayılır bu yüzden. (Princess Jellyfish A++ mesela) Ama saçmalamaktan zaman bulamıyorum her zamanki gibi.

4 yorum:

  1. Öz disiplini düşük ama hevesli olmak ne kadar zordur bilirim. Üç senedir kendi başıma Almanca öğrenmeye çalışıyorum ve hala çalışıyorum ama en azından okulda öğrendiğimden daha çok kelime biliyorum şimdi. En azından geleceğe dönük bir ajandamız olması güzel yani kendine yatırım yapmaya çalışan insanlarız.
    (Duvar silmek wow! Sabır diliyorum sana.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duolingo Almanca öğrenmedeki en büyük dostum ama 4-5 ayda bir girmemin dışında bazen sadece önüme kelime atıp beni kandırıyor gibime geliyor.
      Her şeyden öte umarım çabalarımız boşa çıkmaz, sonunda bir şeyler öğrenmeyi başarırız.
      (Az önce annem bana mantar kabuğu ayıklattı (öyle bir şey varmmış aşçılar mantar su salmasın diye ayıklıyormuş), artık hayretler içinde bile değilim, varlığımı sorgulamak bile basit geliyor.)

      Sil
  2. Ben bi kere avize silmiştim duvar silmenin daha işsiz versiyonu galiba. Ben de sürekli bir şeyler planlıyorum ama asla yapmıyorum.... Gerçekten tembellik etmekten yakında fotosentez yapacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında avizeler toz tutuyor o yüzden mantıklı geliyor bana (a fellow avize siler) ama duvar silmek hala garip geliyor. Tembellikten tam anlamıyla kurtulunamıyor ama yine de denemekte yarar var sanırım.

      Sil