24 Ocak 2015 Cumartesi

I'm gonna fight 'em off

Gecenin köründe değerli karakterlerimi çizmek için omurgamı, bir kaç parmağımı ve kulaklarımı (şarkı dinliyorum???) katletmem bence onları ne kadar sevdiğimi gösteriyor.
Gerçekten Fall Out Boy dinlemek için çok yaşlıyım. Ayrıca adamların şarkılarının böğürtülü olmayanları ölümüne ergeeeeeeeeeeeeen. (diyene bak)
[Artık içinde Levi bulunan fanficler okumaktan 30 yaşında ve orta yaş krizine girmiş gibi hissedip ona göre davranıyorum. Çoçuklar artık ben olgun biriyim. Evet, evet.]

Sphén Ragnarok
(Beat It dinlerken çizdim. Utancımdan kafamı duvarlara vurucam. O değil de sanırım Sphén çok yakışıklı. Yani hayatımda kendimden başka kimseye yakışıklı demedim ama sanırım gerçekten Sphén çok yakışıklı. (Bilinç altımın derinliklerinde cinsiyet algımın çığlıkları yankılanıyor.))
Ne zaman gerçek arkaplanlar çizebilmeye başlayacağım nokta kom
also how to triple fuck an armor
(Diskoda) Barda Ragnarok
(En badass bayan karakter rolünde altın küreye aday hayırlısı kazanırsa kurban kesecez hehehe)
*kendini tokatladı*
*tokadın etkisiyle yere yığıldı*

*köpürmeye başladı*
*sanırım kuduz oldum arkadaşlar evleda*
(elveda değil evleda)
(Evleda diyince şöyle diyen insanlar geldi aklıma; AYH KIZIMIN ADINI EVLEDA KOYCAM DÜNYAYA DÜŞEN İLK POPO PARÇASI DEMEKMİŞŞŞŞ HEM DE HÜRTÇÜRÜKÇEDE)


BU NASIL BİR BLOG YAZISI ALLAH BELAMI VER(ME)SİN
VERMESİN VERMESİN
Bu mallıkla yaşamak bile büyük marifet gerektiriyor bir kere TAĞAM MI???



Süfiggo
Sphiggo Ragnarok.
Uvv çoh sinirli.

Prozac verin şuna kardeş.


Leo Ragnarok
Bebeyim QAQ
Abi bu niye 15 yaşında gibi duruyo ya aslında öleli 5 asırdan fazla oldu yani ama
(evet, yine herkesi öldürdüm)--
Aslında şu an size Sphén'in geçtiği dünyayı nasıl değiştirdiğimi nasıl şu an 2 tane güneş mi yoksa ay mı olmalı sorusu üzerinde kafa yorduğumu ne kadar psikopatça ölümler uydurduğumu ve herkesin psikolojik dengesini alt üst ettiğimi anlatmak isterdim ama muhtemelen omurlarım timsah dansı yapmaya başladı.
Ayrıca 2 tane ay olmasının gelgitler ve doğal dengenin içine sıçacağını düşünmeye başladım şu sıralar o yüzden iki güneş daha makul gibi ama bilmiyorum. Aynı zamanda da çok abartı gibi. Bir şekilde halledicez ama.
Deyil mi beyin??
-Hayır.

8 yorum:

  1. Daha altındaki yazıyı okumadan Sphén'i yine erkek sandım, ne daş çocuk dedim... Lan bu kız erkeklerden bile yakışıklı lan... nasıl yapıyon bunu ninca, hayır bilerek mi yoksa Sphén'in doğuştan yakışıklılığı mı bu?
    karalama bile olsa yine döktürmüşsün gel, unazo kes benim bu parmaklarımı sana takalım da azcık sende sevin demişin u.u
    bütün o değişiklikleri, psikopat ölümleri skype a geldiğin bi vakit birbir anlatacaksın get ready u.u
    ve evet senseiiğ merhaba ;w;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl desem bilmiyorum ama benim karakterlerim genel olarak cinsiyetsiz gibi duruyor. Yani bazıları kız, hı hı, evet; hatta bazıları da erkek ama sadece kağıt üzerinde gibi. Hele hele Sera, Sphén, Thrias falan tam olarak cinsiyetlerini bile saptayamıyorum.
      Valla şu an toplumdan o kadar kopuğum ki eğer ders çalışmaya başlayıp kendimi kurtarırsam yazın muhtemelen bilgisayarın başından kalkmıycam zaten lasdkjf
      Valla benim parmaklar şarj prensibiyle çalışıyo. 1 kere çiziyosun 3 ay çizemiyosun.

      Sil
  2. arka plan çizmek için ilk önce siyah-beyaz renklendirerek pratik yapılmalıymış, bir yerde öyle okumuştum. Tembel olduğum için henüz denemedim a-ama b-birgün kesinlikle....... ;_;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bana çok çok çok mantıklı geldi çünkü bir şeyleri boyamaya çalışırken ana renkleri bile ayırt edemiyorum nerdeyse. Ya her renk lağamdan çıkmış tonlara sahip oluyor ya da her şey soğuk renk kusuyor. Ayrıca gölgelendirmem falan da yok. O yüzden sanırım bir ara deniycem(muhtemelen 3 yıl sonra falan klsadjf) ama önce gerçekten çalışmam gerek ;A;;;;;;;

      Sil
  3. Sanırım arkaplan için direk Photoshop desteği lazım ama o programı çözmeye harcanabilecek saatleri SAI'de düzgün bir şeyler çizmeye çalışarak harcamak daha mantıklı geliyor bana bilmiyorum sgvcshşb kaldı ki sen gayet güzel çiziyorsun arkaplanları vs (karakterlerinden bahsetmiyorum bile (abi yalnız cidden çoğoş çiziyorsun yarım saattir Sphen'in kıyafetini inceliyorum da))
    Leo çiziminin altında Oikawalı bir şeyler aradığım için balyozu hak ettim bence. Kürek de kabulüm.
    (Yazı yazıldıktan on hafta sonra yorum yazmayı aklına getirmek hobi oldu bende evet)
    (Ee bir de yanıt yazmak zorunda değilsin. Yazmasan da olur yani görmen yeterli)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya photoshop ve arkaplanın alakasını bilmiyorum ama 3 boyutlulardan bahsediyorsan 3 boyutlu şeyler konusunda photoshopta gittiğim en ileri nokta kola şişesi boyamaya çalışıp fail vermek oldu.
      Benim bildiğim kadarıyla arka plan çizmek sadece hayal gücü ve zeka gerektiriyor. YA DA YILLARDIR GÖZÜ AÇIK UYUTULUYORUM.
      Ya hani 2-3 yıl önce bu halimi görsem muhtemelen ağlardım "Allam böyle çizebilecek miyim yani Allam ALLAM ALLAM" diye (ayrıca kişisel olarak geldiğim noktayı görüp de ağlardım çünkü tam bir yer&zaman&malzeme kaybıyım slkdfj) ama resimde ilerledikçe duygusuz ve tatminsiz bir biçe dönüşüyorsun. (ayrıca cidden hala bir kopukluk var anatomiyi adam akıllı öğrenmem gerek, arkaplanları falan salla)
      24 kasım mı yoksa 19 mayıs mı (sanırım mayıs değildi??? ama 10 kasım mıydı... hatırlamıyorum -_-""") buluştuğumuzda ve ben leo yu gösterdiğimde seleneyle sen "Bu... Oi...kawa... mı???" tepkisi vermiştiniz. O yüzden sandığın kadar sarsılmadım. Ayaktayım. Ama yine de bazen içimde bir sızı hissediyorum. Kalbimden çıtırtılar geliyor.
      (Yazı yazdıldıktan 10 hafta sonra yorum yapma durumunu o kadar iyi biliyorum ki hatta bazen böyle yorum şeysine bile tıklıyorsun ama birden beynin resetleniyor ilgin büyülü bir şekilde diğer sekmelere falan gidiyor.)
      (Hala bi bok çalışmıyorum o yüzden yorumlara cevap vermem bence baya mantıklı bir davranış. Yani en azından yararsız işler yapacağıma daha yararlımsı bir eğilim göstermiş oluyorum.)
      (Buluştuktan sonra birden bağlantıyı kopardığımı yeni farkettim ve bok gibi hissediyorum. Çünkü sosyal yönlerimi genel olarak uzayda geliştirdiğim için insanlarla normal bir şekilde nasıl ilişki kurulur bilmiyorum. O zaman aralığında sanırım sadece 2 kere Seleneyle konuştum(ona konuşmak denir mi bilmiyorum yani ilk seferinde teenangst yaşadık) yani bilmiyorum sosyal açıdan bakteriler bile benden daha iyi ;A;)

      Sil
    2. 10 kasımdı herhalde sghbfhs (hatta dilekçeye yanlışlıkla 24 kasım yazmıştın diye hatırlıyorum bir de o gün şiir falan okumuşlardı (o yüzden bence 10 kasım (19 mayıs sgbbhsj)))
      Bir ara boş vaktin olursa tekrar buluşabiliriz aslında bilmiyorum sjknfdş

      Sil
    3. Ya valla benim hem hiç boş zamanım yok hem de çok boş zamanım var (günde 5 saat uyuyup 15912871230 tane fanfiction okumama bakılırsa) muhtemelen yaza kadar suçluluk duygusu yüzünden zamanım olmayacak. Ama evden atılma, evlatlıktan reddedilme gibi olasılıklarım da var. Ama belli olmaz belki ailem beni kabullenir ve hikikomori çakmase weaboo trash olarak hayatımı devam ettiririm ama bilmiyorum yani benim sınavlar geçmeden zor sanırım.

      Sil