7 Şubat 2014 Cuma

LSD

Blogger'ın açılacağı falan yok ben de ortam malı yeteneklerimi kullanıp not defterine yazmaya başladım.

Öncelikle bazı insanları çok kıskanıyorum. Bugün arkadaşımla konuşuyorduk. (Evet, bir arkadaş değil arkadaşım. Garip gelecek ama dünya üzerinde zevk anlayışı bana uygun olan insanlar da var.) Konuşmanın sonucunda ikimizin de son dakikaya kadar hiç bir halt yapmayıp son dakikada da hiç bir şey yapmayan insan tipinden olduğumuzu farkettik. Hayat sadece bana acımasız değilmiş yani.

Bazen düşünüyorum. Ne güzel diğer insanlar gibi dünya hırsım yok, dünya hırsını geçtim hırsım bile yok. Ne kadar engin bir ruhum var.Tam bir din adamı ruhu var içimde diyorum. (Aslında mevlananın falan olduğu şeyden olduğumu söyleyecektim de onun ne olduğunu unuttum. Lanet olsun sana, beni her daim satan sözcük dağarcığım.) Ben insanların arasından çekilmeliyim, kendimi varoluşumda olduğu gibi ilime, bilime vermeliyim diyorum ama sanırım benim hırssızlığımın nedeni ruhumun engin bir dinginlikte ve bilgelikte oluşu değil tamamen benim başı olan ama sonu olmayan tembelliğimden kaynaklanıyor.

Oturup bir şeyler yazabilen insanları çok kıskanıyorum. Zaten şu an bilgisayara girme sebebim de tff.net'te Fervor mei sanguis'in hikayesine yorum yapmak.
Ne kadar özverili bir insanım. Sırf bir yorum için külüstür bilgisayarımın dizlerimi yakmasına göz yumuyorum.

Lavabodayken sanatsal yanım atağa geçti ben de sanatsal fotoğraflar çektim. Bozuk telefon kameram yerine elimde adam gibi bir makine olsaydı çok daha profesyonel ve marjinal kareler çekebilirdim ama kusura bakmayın telefon kameramda makro ayarı falan yok.








bed hair (saatin 12'sinde hala aktif olan tek bed hair)

Ayrıca kendimden başka insanları da kumara teşfik ederek bugün bir ilk yaşadım. Sonuç olaraksa o kadar para harcamamıza rağmen o mal makineden iPad mini'yi kazanamadık.
Ayrıca arabanın içinde sakız tükürerek bir ilk yaşadım.

Şu an hiç yazasım yok ya ne yalan söyleyeyim.
Ben esin ipekle konuşucam güle güle blog.

NOT: Bir ara sizleri sphen saçmalıklarımla rahatsız etmeyi planlıyorum.

2 yorum:

  1. bir varmış bir yokmuş tanrı dünyayı yaratmış. ama çok üşengeçmiş bu tanrı, bu yüzden dünyaya derleyip toparlasınlar diye iki ayak üstünde durabilen bir ırk salmış. ancak bu ırk çok çalışkanmış. ÇOK. Bakmış ki 10.000000 küsür yıllık kalkınma planı 1 hafta da bitecek, dünyaya kendinden bir grup özel mi özel, güzel mi güzel insan göndermiş. bunlar sadece bir şeyler yapmamakla kalmıyor, yapanlara engel oluyorlarmış efenim. böylece dünya yavaşlamış, mutlu olmuş. son.
    işte kardeşim, senin, benim, alinin, ayşenin dünyaya gelişinin gizli hikayesidir bu. yayalım, yaydıralım, yaya saygılı davranalım.

    -bir yaya papa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana yaşama amacımı ve nedenimi öğrettiğin için teşekkürlerimi sunuyorum sayın yaya papa

      Sil