2 Eylül 2013 Pazartesi

Apollörlü Nunchaku

Geçen gün (zaman kavramım şu sıralar berbat ama 1-2 veya 3 hafta önce) bir kitap görmüştüm. Bebe kitabıydı falan ama ninja alet edevatlarını tanıtıyordu bir ek sayfasında. Artık 5 kat daha fazla ninçayım.
Ninjalığa giriş için gerekli olan şeyleri zihinsel olarak edinmem, beni gerçek bir ninja olmaya bir adım daha yaklaştırdı.  

Öncelikle artık bir Ninjato'm var. (Katana falan hep yalanmış. Hep bilgisizlikten işte bunlar.)

Sonralıkla bir Sai'm var.

Bunları alana bir adet Kusarigama hediye olarak veriliyor.

Bir de Ninça yıldızları var ki zaten Naruto hazretlerinin animusunda bu olayın içine edildi.

Kısacası sanırım katanam yokmuş. Zaten şizofren olmadığım açık seçik ortada. Onu sakar ninja nicki web üzerinde çoktan kapıldığı için almıştım zaten. Şu sıralar şizofrenlere ihanet ediyormuş gibi hissediyorum.

 2 gündür düzenli olarak tiner koklamamdan mı, son zamanlarda günün %85'ini bilgisayar başında geçirmemden mi, yoksa açlıktan burnumun yere sürtmesinden midir bilmiyorum ama çok başım ağrıyor.

Bir de şu gereksiz ve nedensiz ergenik bunalımlardan birine girdim. Ne kadar bunalımdır tartışılır ama sanırım asıl sorun bunalım da değil. Beyinciğimde ileri derecede hareket eksikliğinden dolayı bir sorun çıkmış olabilir, acayip dengesizim. Yuvarlanarak ilerliyorum. Gözümü kapattığımda olduğum yerde düzgünce ayakta duramıyorum. Ayakta bile durmayı beceremiyorsam mantıklı düşünmemi beklemeyin.

Ölürken bile bilgisayara oturma felsefesinin canlı örneğiyim. Bence müzeye konulmalı ve bilgisayar başında oturup insanlara sergilenirken para kazanmalıyım.

2 günde en fazla kaç bölüm anime indirebilinir sorusuna yeni bir dünya rekoruyla cevap verdim. Kaç tam bilmiyorum da 200'e yakın yani. Her şeyin bokunu çıkarmışım.

Tam anlamıyla bir gerizekalı olarak hayatını sürdürmek çok zor bir şey.

Mesela kendi fanartımı kendim yapmak zorundayım. Çünkü kimse benim için resim çizmez. Bir tek ben herkes için resim çizerim. (APPROVED IN REAL LIFE (Ama bu özelliğimi yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum yoksa enayilikte çığır açıcam.))
Uyumadan önce hikayelerime sahneler uydururken sıkılıp uyuyakalmak gibi bir sorunum var.
Genel olarak hikayelerimi düşündüğüm anda sıkıntıdan uyuyakalmak gibi bir sorunum var.
Başladığım resimler asla bitmiyor. Zaten başladığım resimleri resimden saymak dünya üzerindeki diğer emekçilere ve sanatçılara ağır okkalı bir küfür oluyor sanırım.
Sonra beyninizin kapladığı alan büyük olmasına rağmen muhtemelen kıvrımlarının bir boru kadar düz (yani kıvrım mıvrım yok bacım) olduğunun içten içe farkında olmak çok zor. Gerizekalı olmak gerçekten çok zor.
İNSANIN CANI YANIYOR. Büyük çaplı bir yer israfıyım.
Bir de sanırım en kötüsü bu ama tuvalette ayaklarım uyuşacak kadar uzun süre oturup telefonla oynuyorum.

Önemli konulara ilgimi çekemiyorum.

Son olarak çoğunu muhtemelen başka sitelerde 50 kere gözünüze soktuğum resimlerle bu yazıyı noktalamak istiyorum.


Yanlış tuvalete girmenin zararları.

Sapıkça bir takıntı edindiğim chibiler

Muhtemelen bitiremeyeceğim resim. (En son 3-4 gün önce böyle içine edip bıraktım.)

Yane-chan'ın verdiği dersten yararlanarak deneme amaçlı boyadığım Lance Ragnarok.
Yanlız öyle boyayarak resim çok çabuk bitiyormuş bende bir tatminsizlik oluştu. Ağlayarak gidermeye çalışıyorum şu an. (Sanırım bunalımımın nedeni buydu. (desem yalan olur (Aç karna dondurma yiyerek hayatta kalmaya çalışıyorum, bütün sorun bu.)))
Bu arada sanırım ağır mallık, ergenliğe aşırı derecede geç girme ve ailedeki erkeklerin kızlardan güzel olması gibi anormalitelerle Ragnarokları yılın ailesi seçiyorum. Lance zaten hikayedeki nadide 2 afetten biri olan annesine çekmiş yüz olarak. Adam güzel olmakta haklı beyler. Ayrıca düzgün burunlara aşık olma sorunumu aşmam lazım. (Ellerime de sürekli aşık olup duruyorum, aramızda anormal bir ilişki var.)

Sanırım yazıyı bir türlü bitiremiyorum.
Şu an yapmak istediğim anormallikleri ifşa etmek istiyorum.
  • Erkek olsaydım sanırım ramazanda iftar vaktinde tuvalete gidip bağıra bağıra ezan okurdum. (Apartman planında tuvaletler asansörle bitişik olduğundan, asansör boşluğu sayesinde her konuşmanızı tüm apartmana duyurabiliyorsunuz.) Sonra insanlar orucu yerdi ve sonra da ağlarlardı.
  • Açıkçası elimde ekipman olsa bile üşengeçlikten cosplay mosplay yapmazdım. Hepsi hikaye. Üzerimdeki giysileri boş yere değiştirmekten nefret ederim. Hem niye insanların göz zevkini öldüreyim lan?
  • Kitaplığımın yarısını gereksiz kitaplar oluşturduğu için o kitapları satıp hem kitaplığımı boşaltmak hem de parama para katmak istiyorum. Ama açıkçası paramla ne yapabileceğimi bile bilmiyorum. Şu an en mantıklı şey yemek almak. Çok açım.
  • Almak istediğim şeyleri aslında almak istemiyorum. Mesela yeni bir tablet, mesela bir elektro gitar.
  • Gitar demişken, gitarımdan nefret ediyorum çünkü o bir gerizekalı. Aramızda bir bağ bile oluşmadı. Ad falan da koymadım. İllaki ad koymam gerekseydi Bok koyardım herhalde, sonra da ne koyduğumu unuturdum muhtemelen.
  • "Karnımda kelebekler uçuşuyor" klasiğini yaşamak için aç kalıyorum çünkü böyle yapınca yemek aşkım depreşiyor. (Şakasına kusarak öldü.)
  • Aslında şu an yapmak istediğim anormallikleri yazıyor olmalıydım.
  • Sanırım ablam bir tokamı alıp İstanbula gitti. Çok sinirliyim. Elimde olsa ablamın yurduna ışınlanıp onunla kavga ederim. Ama neyseki yakınsa saçlarımı kestiricem.
  • Bir ara dayak yemek veya milleti dövmek istiyordum. Rüyamda birilerini dövdüm, çok rahatladım. Kimi dövdüğümü de hatırla-
  • RÜYA BOK GİBİYDİ. Bİ ADAMI OTELE YERLEŞTİRMEK İÇİN ÖRDEKLE PARA ÖDÜYORDUM VE BU RÜYANIN EN MANTIKLI KISMIYDI.

Annem bana halı serdiriyo.
ÜHÜÜHHÜÜHÜHÜHÜHÜÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜH.
HULK HALI SERMEYİ SEVMİYOR.

4 yorum:

  1. Bence elin değmişken ninja şemsiyesi de almalısın U_U
    http://www.mariapumar.com.br/blog/wp-content/uploads/2012/08/kasana-mini.jpg
    ( Google'dan ninja umbrella diye arattım dasdlkjasş(resim umarım görünüyordur))
    Yalnız manzaralı resim çok güzel olmuş. Hele ağaçlar çok sexy. Ben genelde ağaç gibi şeyler için özel brush kullanırım (Ağaç ve arka plan yapamayan adam)
    O "new layer mask yöntemi"nin çok ekmeğini yedim ben. Bu yöntem dışında boyamayı kolaylaştıran başka bir şey var mı bilmiyorum ama sanırım bu yöntem de iyi.
    Bu arada kelebek şakasına ciddi ciddi güldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OHA DSŞFLJASDŞLFKADS NİNJA ŞEMSİYELERİ SÜFERMİŞ BENİ BU GÜZELLİKLERLE TANIŞTIRDIĞIN İÇİN SAĞOL. ŞİMDİ ŞU ANKİ ŞEMSİYEMİ PARÇALAMAM GEREK. (Tek eşli yaşayabilen bir insanım da)
      Ben pek brush yüklemediğim için (aslında hiç yüklemedim) kullanabileceğim tek şey texturelar ve sainin içinde bulunan brushlar.
      Maskeleme yönteminde de bilmiyorum ama benim çok garibime gitti. Zırt diye bitiyor boyama işi. Ben ömrümü taşan yerleri düzgün silmeye çalışmakla geçirdim. 15 dakikada resim bitirmek zoruma gitti o yüzden.
      Yine de gülmen şakanın iğrençliğini değiştirmiyo asdlkfj (ben sürekli kitap okuduğum zamanlarda hep aç kaldığım için hep böyle bir karın ağrısı, uzun süre açlık ve uykusuzluktan sonra el titremesi, göz seyirmesi gibi semptomlar gösterdiğimden bir ara young adult kitaplarını ciddi ciddi hissederek okuduğumu zannetmiştim. Hatta böyle vıcık vıcık aşklı meşkli sahnelerde elime kramp girdiğini falan zannediyodum. Meğer sürekli giriyomuş o kramp (çünkü bu young adult her yer vıcık vıcık aşkmeşk) ve tüm suçlusu benim yemek yemeyip uyumamammış. :C)

      Sil
  2. ÇOĞ DA GÜZEL ÇİZİYON HANİ NİYE ÖYLE DİYON Kİ. YAPAN VAR YAPAMAYAN VAR HALLALLA
    Bizim komşu çocuğu ramazanda bağıra bağıra ezan okumuştu. 4 yaşındaydı ve altına ettiği için bir anda "HALLAĞEKBER LA İLAHE İLLALLAAAAAAĞ" diye bağırmaya başlamıştı ama okumuştu sonuçta (ki sonradan öğrendiğime göre annesine baba demeye alıştığı için ve annesi öyle deyince kızdığı için çok fantastik hitap cümleleri kuruyormuş agdalkfhsdghfgkh)
    Birini otele yerleştirmek için ördek değil ince sesli anime kızları kullanılır, ayrıca o "biri" de doğarken ayrıldığınız katil ikiz kardeşindir ve bir anda karnelerle kaplı bir kıyafet giyip gözüne pokemon fırlatarak ortadan yok olur o kısmı düzeltelim lütfen u_u
    3 günde 108 bölüm indirerek rekor kırdığımı sanıyordum. Tüm yaşama amacımı yok ettin ninca-san. Hayatımın kalanını Voldemort'un kabız olduğu için Harry'yi bir türlü öldüremediği teorimi kanıtlamaya adayacağım. İsyaaaaaaeeeğeğeğeğeğeğğğğğn
    yorumun özeti: çocuk o olaydan sonra çarpıldı galiba. Geçen gün bana recep amca dedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an öküz gibi çizilmiş resimlere bakıyor olduğum için cümlen beni kesmedi ösür dilerim ani. Hepimis resim konusunda eziqiz bunu kabul edelim öncelikle.
      Bence o velet olaydan sonra çarpılmamış, sadece senin doğa üstü tayipchankawaiidesunee aurana tutulmuş. O yüzden de sana recep demiş. *şu an evrenin tüm sırlarını biliyormuş gibi hissediyorum U_U*
      Part time olarak insanların yaşama amacını yok ediyorum zaten ben. İşimde ilk kez başarı gösterdim. UwU
      NOT: Voldemortun kabız olduğu için Harry'i öldüremediği teori değil gerçek. Ya da Harry ishal olduğu için ölmüyor. Aslında şu an emin olamadım ama Harry'nin ölmemesinde ve koskoca avada kedavraya tırt çevreci büyüleriyle karşılık vermesinde fizik kurallarına aykırı bir durum var. Zaten bu yüzden Harry Potter severlere karşıyım. Kahrolsun taraflı yazarlık, kahrolsun J.K. Rowlinge yedirdiğimiz paralar!
      (Ev yine tiner kokmaya başladı ağlıyom)

      Sil