19 Temmuz 2013 Cuma

Çizimler

Neden her zaman sinirden köpürürken bloga dalıyorum bilmiyorum. Herhalde yapabilecek daha makul bir şey bulamıyorumdur.
Son zamanlarda çok resim çizdim desem çok pis yalan söylemiş olacağım. O yüzden direk 3-5 parça resim koyup gideceğim. Gerçi bunlar deviantartta da var ama neyse. İş olsun torba dol- O laf olsun torba dolsundu. Tüh.
Özlü sözüm bile yok.
Bu arada blogdaki kenar genişliği çok dar olduğu için resimler minnacık olacak. Kayda değer yazı da olmadığı için üzerine tıklayıp rahat rahat bakmanızı öneririm.
Kabul bu biraz çarpılmış gibi. asdf

Bu sanırım en sevdiğim. Nedense bana çok kuul geliyor.


Bunu aslında renklendirmiştim ama ablam Azula Cullen diye dalga geçince sinirlenip sildim.

Bu da çok kopuk oldu ama en azından karakterleri çizmiş oldum. Bir daha bir şeyler çizersem (yani çok sevgili ailem bana bilgisayarı da yasaklamazsa) Satin'i, Axell'i, Avery'i ve Neith'i çizmek istiyorum. Belki Aurelia'yı da çizerim. Gerçi chibimsi olmayanlar çok uğraştırıyor çizimde ama neyse, zaten adam gibi boyamıyorum bile eheheheheh.
Bu arada sağdaki Sphén'e temelli sıçtım. Kazak ve atkıda çok üşendim ve iğrenç bir şey ortaya çıktı bu yüzden.
Claude'a sürekli kumral diyordum ama sanırım sarışına giriyormuş. Tabi aslında sarışındı ama saçları kum rengi olduğu içi-
Susmam en hayırlısı. 
İyi günler.
NOT: Bunları koymayı unutmuşum. :|


6 yorum:

  1. Azula şu an gözüme çok masum göründü. Ve o resimle ne alakası var bilmiyorum. gfbjyh5rdesl (Kılavyenin üstünde zıplarken araya 5 girmiş .-.)
    Pervy de çoğoş olmuş. Ragnarok dağa da hoş olmuş. Kendine yeteneksiz diyorsun ama yarım saat bunları izleyip durdum ben. NALET OLSUN ÇOK GÜZEL ÇİZİYORSUN NİNJA-SAMA. CİDDEN. KızsqanD- *öldü*
    Ahem, neyse, sondaki aplamız çok ateşli pozlar vermiş. v_v Eşcinsel olsaydım burun kanamasından ölebilirdim hatta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sondaki abla bendim ¬___¬" Deviantart Muro'da çizmiştim hem de Bunu nasıl yaptın Ani-san, nasıl, NASIL?
      Bu arada bu resimler bayağı bir süzgeçten geçirilmiş olanlar. Yani en düzgün olanlar. Normalde gerçekten de bok gibi oluyor çizimlerim. Kenarlardan taşanları görmüyorum arada _ ___ _"

      Sil
  2. Sondakinin saçlarını makarna sandım. Sonra dikkatli bakınca şu yuvarlak krakerlerin içindeki şu kraker uzantısına benzediğini farkettim.
    Ayrıca kedilerin şeker yemediğini düşünüyorum. Ama turşu yemediklerinden eminim. Kumrunun içinden verdiğim sosis ve sucuğu yiyorlar ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben o fırçanın amacını ve neyi temsil ettiğini de anlamadım. Bence de makarnaya benziyor o_o
      Kedilerin önüne şeker koyarsan muhtemelen yer ama sindirimini çok zor yapıyorlar o yüzden zararlı. Sphén, Claude ve Lance de dünyadan uzakta yetiştirilmiş moronlar olarak bunu bilmiyorlar (Sadece kedilerin şeker sevdiğini düşünüyorlar) ve sağır duymaz uydurur misali Nathan'ı onları uyardığı için azarlıyorlar. Resmin amacı buydu. Zaten kopuk oldu dememin nedeni de buydu, hiç bir şey anlaşılmıyor şkladsfj
      NOT: Aslında Claude, Sphén ve Lance biraz kedi gibi. Konuyla alakası ne bilmiyorum. asşdlkjfm

      Sil
  3. Makarna tipli fırçayı çok sevdim. Bende sürekli böyle brushlar indirmeye çalıyorum ama bende anca kalpler, yapraklar ve tahtalar var ._.
    Az buz ama kesinlikle çok iyi resimler U_U Ama neden Sphen neden gayleri sevmiyor? ;A; Gayler bir tanedir, onlarla uğraşmak çok eğlencelidir, onları sev Sphen ;A;
    Diğer karakterini de görmeyi çok isterim, bu yüzden çabuk çiz asdffkll
    Bu arada anatomi de çok iyisin söylemeden geçemem U_U ben öyle pozlar çizmeye çalışsam bilgisayarı bırak kağıt üzerinde bile mahvederim asdfghjk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben hiç brush indirmiyorum. Sorun bende herhalde o_o jadsfhsadf Photoshopta sai'ye göre bayağı bir fazla brush var ama ben Photoshop cs5'ten beri hiç bir photoshopta rahat edemedim. Cs5 de tekrar yüklenmiyor zaten T_T
      Sphén aslında şu sevgilisine dünyada nesli tükenmek üzere olan bir hayvan(değil prenses aslında ama bence prensesler de hayvandır) gibi davranan gaylerden nefret ediyor. Yani gay gaylerden. Diğer gaylerin varlığına bile inanmıyor. (Hiç görmemiş. (Aslında unicornlara da inanmıyor (çünkü pegasuslara inanıyor)))
      Ben de 2 gündür diğerlerini çizmeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Sil sil tablet delindi ekran göçtü. Tablet üzerinde şansımı çok zorlamamam gerekiyor anlaşılan. -_-"
      Teşekkürler. ;__; Aslında orada Sphén'in bacaklarını çok uzun çizdim de çaktırmamaya çalışıyorum. (ASLINDA O POZ YANLIŞLIKLA ORTAYA ÇIKTI BAMBAŞKA BİR ŞEY ÇİZMEYE ÇALIŞIYORDUM) Ben çizdiğim pozları 100 bin ihtimal arasından sürekli silip saçmalaştırarak seçiyorum. Sonuç bayağı bir alakasız oluyor (Bkz.: O poşetin kıçının arkasında işi ne Sphén)
      Yorum değil roman yazdım resmen, yuh.

      Sil