5 Nisan 2013 Cuma

İşsizlik Başa Bela

Blogger'a görmeyeli bir haller olmuş herhalde. Ya da benimki direk mala bağladı.
Bayağıdır yazmadım ama hastaydım. Yataklara düştüm. Ölmeye teşebbüs ettim, ama ateş düşüren haplar sağolsun ölmemeyi başardım falan filan.

GÜNÜN ATRAKSİYONU

Tarih öğretmenimle aynı minibüse binip yaşlı bir amca tarafından kolum kırılırken polisle kovalamaca oynamak.

GEÇEN CUMANIN ATRAKSİYONU

Ateşim çıkmadan önce yaklaşık 5 saat boyunca titrediğim zaman aralığında tarih yazılısına girip, eve gitmek. Tek başıma. Tüm yol ayakta. Gerçekten, servisi bırakmaktaki amacımı sorguladım o gün. (Servisi bırakmaktaki amacım; servişçilere uyuz olmam ve para. PARA. Sorgulamamam lazım. PARA.)

GEÇEN HAFTA MUHTEMELEN SALI GÜNÜNÜN AKSİYONU

3 kişi tarih ödevi için Konya'daki 6 müzeyi gezdik. Selene'nin insanlara ölçtürdüğüne göre yaklaşık 5 kilometre yürümüşüz. Yeni kitaplar aldım, salak tarih proje ödevimi yapmış oldum(sayılır) ve müzelerde alakasız derecede saçma pozlar verdik(ki bu resimler ödevde kullanılacak). Neden mi yaptık? Çünkü biz geri zekalıyız. 
Bu pozdan benim Hetalia'dan Amerika'nın 1. dereceden akrabası olduğumu anlıyoruz.

Atatürk'ün daktilosu. (ve ön planda mallık diz boyu)

...uhh... Açıklamak istemiyorum. Çok gerzeğiz, cidden.

Şarkıyı yanlış yazmışım askldjf

MEVLEVİ SOFRASI
BAMYA ÇORBASI - FIRIN KEBAP - ETLEKMEK
(Evet, 26. kare tekniğinden yararlanıyoruz, bilinçaltınız bu fotoğraf yüzünden hep Mevlevi Sofrası'na gitmek isteyecek. Etlekmekkk, etlekmekkkk!!!!)

Arkadaki amcanın elindeki galoşlara dikkat. U_U
Onlar sevgi dolu galoşlar.


SONUÇ

Tarih dersi lanetli.

Bunların dışında bir şey olmuyor. İki gün önce çok güzel yağmur yağdı ve matematik yazılısına girdik (bana araba çarptığında durum aynen böyleydi) ve sürekli ölmem gerektiğini düşündüm.
Sadece o gün değil. Uzun zamandır ölmem gerektiğini düşünüyorum.
NEDEN BÖYLE OLUYO?
Yok, hayır, şaka maka "hah şimdi ölücem", "yok şimdi", "olmadı şimdi", "nasıl olmaz ya... şimdi kesin" diye düşünüp duruyorum. Herhalde içimde bir ölememe korkusu var ve an be an ortaya çıkıyor. Eğer bu düşüncelere fazla takılıp kalırsam mala bağlayıp intihar etme gibi bir seçeneğim de var. Ve ben mala bağlamamayı umut ediyorum. İnsanlar gibi ölebilirim herhalde. Değil mi?
O kadar da beceriksiz olamam.
Ya da belki miladım geçmiştir?

Ne saçmaladığımı anlamadım.

Aslına bakarsanız, belli olduğu üzere sırf yazmak için yazıyorum. O yüzden şimdi yazı yazmayı bırakıp son olarak çizdiğim resimleri koyuyorum.
(Telefonumun kamerası çizik olduğu için elimden geldiğince çektim ama kameranın durumu gün be gün daha da kötüye gidiyor.)

Öncelikle bugün uydurduğum karakter; Kanat Kafa.
Herkes onu kız sandı, bu yüzden ben de hikayeyi şekillendirdim biraz.
Kanat Kafa; o önemsiz bir İskandinav Tanrısı ve herkes onu ikiz kız kardeşi zannediyor. Ve etek giymesini tavsiye ediyor. Ayrıca ağır hippi.

Ayliiin

Matematik yazılısının bünyeme etkisi.
(Ayrıca matematik yazılısından önce saçma bir şekilde Kore dizisi izleyip, Gece Evi serisi okumak istedim... (Hala buna bilimsel bir açıklama bulamadık. (Sanırım sapıtmıştım. Beynim işlevlerini yapmayı reddetmişti, falan filan.)))

Sphén ve ağabeyi Lance
(Sphén kılıcı, Lance mızrağı kullanıyor. Ayrıca Lance'in sırtındaki kurukafamsı şey tamamen hata eseri ortaya çıkmış bir şey, zaten fotoğrafta çıkmayan kısımda Feyıl yazıyor.

Sphén, eline mum tutuyor. Neden bilmiyorum.

Rem, Dawn ve Ash
Dün çizdiğim koca popolu ve yanlış kıyafetli Korra.

Kanat Kafa ve kız kardeşi.
(Sağ üst köşedeki kılıçlı şey üretim hatası. Kusura bakmayın.)

NOT: Belirtmem gerek ki kanat fetişim yok. Gerçekten yok. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Yarasa Kanat, Kristal Kanat ve Kanat Kafa olmak üzere 3 tane kanatlı karakterim var.
NOT2: Bence ben resimde kendimi geliştirdim. (Kendimi tatmin ediyorum aslkdfj)
NOT3: Hastayken Sphén'e 4 yeni karakter daha oluşturdum. Ciddi sorunlarım var. Hikayede 3 kuşak geriye gittim.
Sanırım tamamı bu kadar.

Niyakşamlar Nalan...

7 yorum:

  1. Yaqionuz asdfghjkl.
    Coh güzel çiziyorsun kıskandım lan valla kıskandım bende güzel çizememe korkusu filan mı var acaba bende güzel çizijeeemmmmm ühühüeğ.
    Ha birde gıcıklığına mı robot olmadığımızı kanıtlamalıyız ;__;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol qnq.
      Güzel çizememe korkusu... Öyle bir şey olabileceğini zannetmiyorum aklfjsdf Yani, tamam, bu koyduklarım haftalardır çıkabilen, silgi katliamına kurban gitmeyen nadir şanslı çizimlerdendi. Sonuç olarak hiç birimiz profesyonel anlamda çizemediğimize göre- HMM... Bence kötü çizmekten korkabilecek kadar yetenekli değiliz m(o A o)m
      O robot olayına da tekrar baktım. Blogger hiç bir yorum sorgulaması göstermiyor hala ayarlarda. Neden öyle oluyo anlamadım.

      Sil
    2. O denli yetenekli olsam hiç öyle bir korkum olmazdı.
      Olsun,bende ne şanslı ne de silgili çizimler var. Sende o da var yani.
      Birde herhalde blogger kafayı yedi

      Sil
    3. Ya aslında resim çizmek gerçekten o kadar yetenek işi değil. Mesela müzik öyle. Eğer yetenekliysen normal birinden 10 kat daha hızlı öğreniyorsun. Ama resimde ne olursan ol ilk başta berbat oluyor ve tüm olay senin azmine veya zevkine kalıyor. Kısacası... Öyle yani.
      Derslerden kaytarıp 4 yıl boyunca resim çiz, belki büyük adam olamazsın ama kesinlikle benden bin kat daha iyi bir çizer olursun. (ve sensei kaçar *sis bombası*)

      Sil
    4. Eskiden bi tek PPG çizebiliyordum o da güzel olmuyordu zaten asdf o yaştaki kendimin her şeyi şimdiki her şeyimden on milyar kat kötüydü gerçi.
      Ne ara çalıştığım hakkında hiçbir fikrim yok asdfg. Herhalde bi iki bakmışımdır öyle sonra çok çizince daha iyi olmuştur. Ama hala erkek çizemiyorum ben. Çizmeye çalıştım kendimden utandım asdfghjkl çok kötü oluyor. Bana öğret erkek çizmeyiiiğ! ;A;

      Sil
  2. *Resimlerin adının octopus tentacle olduğunu farkedip aklına kötü şeyler gelir*
    Ben senin çizimlerini çok seviyorum 030 Kalemine sağlık! (Veya..öyle bir şey.)
    Ve acayip eğlenmişsiniz ha şlkmjnhlkgl Nigga pozuna bayıldım, Avusturyaya benzemişsin bence. v_v
    Kanat Kafa'ya selamlarımı iletip kaçıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asdfkdqjgasdasfjklş aslına bakarsak son 2 yıldır telefonla çektiğim her resmin adı octopus tentacles'lı oluyor. O kadar işsizdim ki onun bile ayarını yaptım.
      Resimler için sağol ^v^, şöyle bir şey var ki dijital ortamda çok kötüyüm ve renklendirme+arkaplan sorunlarım var. (İŞTE BU YÜZDEN, SİZİ KANDIRMAK İÇİN SÜREKLİ SKEÇLER KOYUYORUM.)
      Saçlarımdan da her türlü hetalia karakterini çıkarabileceğime inancım tam, bukalemun gibiler asdasdfgfkh U_U
      Ayrıca kanat kafa da sana selam söylüyor. UOU

      Sil