5 Mart 2013 Salı

Gece Yarısı Margaritası

Bu yaza kadar ölmezsem (...ki pek sanmıyorum, bugün ilk uykumda ölü gibi, ikinci uykumda zombi gibi uyudum.) artık Assassin's Creed'i baştan sona oynayacağım. Oynamamam suç zaten. Su aygırı gibi yaşıyorum. Hayatımdaki aksiyon derecesi hava durumu spikerleri tarafından bile "sıfırın altında 50 derece" olarak basına duyuruldu. Vahim durumdayım. Oynarsam en azından karakterlere birbirlerini dövdürürüm. Bence bu da bir şey. En azından son 1 yıldır oyun namına osu! ve Sims 3'ten başka hiç bir halt oynamadım. 

Assasin's Creed 4 - Black Flag'in trailerı yayınlanmış. Daha yeni gördüm. (Aslında yeni görmem gayet doğal, her neyse.) Ben oynayacağım diye zırvalıyorum ama 5. bir oyun projesi de varsa muhtemelen oyunu Ubisoft'un kafasına çalarım.
Arka Sokaklar mı abi bu? Ya da Final Fantasy mi? Her şeyi tadında bırakmak lazım.



ahuahuahsadklfhjsnadf Bu yorum beni öldürüyor.
Sırf yazı uzasın diye devam ediyorum.
Game of Thrones'un 1 Nisan da 3. Sezonu'nun ilk bölümü, Cnbc-e'de, Amerika'da yayınlandıktan 24 saat sonra çıkacakmış. (OLEY, KENDİME UYUMAMAK İÇİN YENİ SEBEPLER BULUYORUM!!! (Uyku düzenimi yine mahvettim de...)) Dizisini öyle çok izlemedim ama 1. kitap (Taht Oyunları) ve 2. kitapta (Aslında tam olarak ikinci kitap değil, Kralların Çarpışması I. Kısım) hala dizi yüzünden yediğim spoilerlarla barışık olarak hayatta kalmaya çalışıyorum.
Çok spoiler yedim. Çooook...

Okunması işkence olan kitaplar Vol. I
847 sayfa.
Havalı karakterlerin ve karizma olayların arasına ensest, pedo ve benzeri tüm korkunç şeyler kaymış olan, ama yine de çogoş olan bir kitabımız.

 Okuduğum bir başka kitap için aşağıya bakın;

Okunması işkence olan kitaplar Vol. II
526 sayfa
Kitabın gerçek konusunu anlatırsam direk okumanıza gerek kalmayacağından anlatmıyorum. Ama gerilim falan yok merak etmeyin U_U (En azından ben Taht Oyunları'nda daha çok geriliyorum. (Diyorum ki bunda hiç gerilim yok, Taht Oyunları bile daha gerilimli (Taht Oyunları aslında gerilim kitabı değil... ( Gerçi bunu muhtemelen biliyorsunuzdur.(Gerilim Ana ve Gerilim Gergedanları (Tamam. Anlıyorum. Sustum.))))))
Bu da çogzel. Bunu da okuyabilecekseniz okuyun ama. Okuyana kadar anam ağladı yemin ediyorum. 526 sayfa yazdığıma bakmayın, kitabın boyutu o kadar büyük ki normal bir kitapta en az 650 sayfaya denk gelecek yazı var içinde.

Bir diğer işkence edercesine kalın kitap için;
Okunması işkence olan kitaplar Vol. III
638 sayfa
Dedektif Kurukafa üzerine oynadığım olasılıkların tuttuğu kitap UwU
Ben de bir kaç gündür diyorum; Allahallah... Acaba neden bu kadar az kitap okudum şu sıralar? Meğer kitapların kalınlığı yüzündenmiş. Çünkü gecemi gündüz ediyorum kitap okurken. Okulda olmadığım zamanların %97'sini yatakta kitap okuyarak geçiriyorum.

Her neyse.
Şu sıralar Megadeath - Tornado of Souls'a sardım biraz. Ben bu şarkıyı çalabilsem muhtemelen anın gazına gelip Amerika'ya uçar, Slash'in evini basıp adamla kapışırım. (Guitar hero 3'ün insanların bilinçaltları üzerinde bıraktığı hasar.)
Yanlız ciddiyim. O nasıl insan üstü bir eldir?! Ben şarkının iki saniyelik kısmını çalmaya çalışsam, muhtelemen camdan gitarla beraber fırlarım. -_-" İşte biz sıradan beceriksiz insanların sorunu bu. Her beceremediğimiz şeyi dibine kadar batırıp onunla beraber camlardan fırlıyoruz. (Sanırım gereğinden fazla Gumball izlemişim ._.")
Neyse, kendimi ezmeyi bırakayım. Bence gitarı, bilgisayar klavyesine aktarabilirlerse çalarım o şarkıyı U_U
KLAVYE KONUSUNDA İDDİALIYIM!

Vokalist abinin saçları benden hallice yanlız klasdjf

Daha fazla diyecek bir şey bulamıyorum. Okul hakkında konuşulacak bir şey bile yok zaten. Sınıftaki salaklar 1 buçuk saatte 15 saniyelik Harlem Shake videosu çekmek gibi gerizekalılık yarışlarına girdiler geçende. (Zaten Harlem Shake'in mantığını anlayabilmiş değilim. Ben bile o kadar gerizekalıca hareketlerde bulunmaktan utanırım. (Yanlız cidden, yani ilk başta herkes çok oturaklı ve edepli ama birden çıldırıyorlar, olay bu mudur? Yoksa benim göremediğim şeyler mi var?)) Ben de bir ara öğle tenefüsünde muz alıp yedim, hatta bir kaç kişiye de verdim. Dediğim gibi hayatımda aksiyon namına bir şey yok. GERÇEKTEN. Derslerde uyuyup defter karalamaktan bir hal oldum. Böyle giderse ben adam olamıycam. Ühühü. :'(((((((((((((((((((((8
Neyse, bence bu kadar saçmalık yeter. Bir dahaki sefere kafam daha iyiyken ve karnım tokken yazmalıyım.
NOT: Bu yazı fangirl krizleriyle dolu olmalıydı ama görüyorsunuz, o kadar harikayım ki kendimden başkasının fanı olarak krize giremiyorum.... (Şaka maka, ben yazıda Oniki'deki Yuda'dan, Taht Oyunları'ndaki Arya ve Jon'dan ve Assassin's Creed'deki yeni abimizden bahsedip "OĞAĞAĞAĞA ÇOĞ SÜPERLER" demeyi planlıyordum. Neyse. Dediğimi farzedin.)

2 yorum:

  1. assancried (doğru yazmadığımı biliyorum -_-) bence söylendiği kadar şaşalı bir oyun değil belki benim ilgimi çekmedi ama bi ara persi prensi diye bir oyun vardı o çok güzeldi ve birbirine çok benziyodu ben neden bunu anlattığımı bilmiyorum ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Assassins Creed çok güzel oyun aslında ama tek sorunu yapay zekalarının moronun dibi olması. Muhtemelen beğenmemen senin zevklerinden kaynaklanıyordur. Mesela ben de Crysis'i hiç sevemedim, ama o tamamen benim oyun zevkimden kaynaklanıyor.

      Sil