17 Mart 2013 Pazar

Arkadaşöm Şarj Aleti


Oh oh oh oh!
Hayır inlemiyorum, gülüyorum.
Şimdi ben bunları not defterine yazıyorum çünkü interneti bağlamaya acayip üşendim. Ve word'e yazınca da yazı tipi değişiyor, blogger'ın kodlarıyla uğraşmakla uğraşamam.
Dikkatim çok dağınık şu sıralar, bu hoşuma gitmiyor da değil ama. Aması yok.
Şablona nasıl mıçtığımı hatırladıkça üzülüyorum. Ben bu blogla evlat acısını da tattım ya. Beheyt beah.
Değer verdiğim blogları sayarsak...  3 çocuğum var. Biri Tumblr, tam bir gerizekalı. Etrafından ne görürse onu yapıyor. Diğeri Blogger. Birazcık mal ama özünde iyi çocuk. Tabi şımartılmasa daha bir iyi olajak. Diğeri de Wordpress. En sevdiğim eflardım. Eskiden yazdığım Pörtlek Kuzu hikayemin adeta baş karakteri. Pörtlek gözlü embesil yafrum eflardım benim. Yüz üstü yere kapaklanan, grotesk kuzu. Ama onu her ne kadar sevsem de blogger yüzünden göz ardı ediyırım.
...
(c) SAMURAYZADEOĞLU HOLDING ÜRÜNÜ
Tam bir ergenim.
Sohbete bak asşlkfj
Ne diyom yağ ben?
Pörtlek Kuzu diyince... Ben şaka maka yazdım böyle bir şey. Ya kayboldu ya da silindi. Ama eğer bir gün olur da bulabilirsem oturup devam ederim o hikayeye. Çomutteşemmdi.
Hikaye diyince de, hikaye yazmaya karar verdim. Günlerdir blogdan bloga sürtüyorum. En az 130 post falan okudum. Kendimle gurur duymak isterdim ama bence yaptığım kuru moronluk. Her neyse.
İşte hikaye yazmaya karar verdim ciddi ciddi. Hemi de beyle süper güç falan olmayan. (Aslında bilmiyorum belki psişiklik, teletabiklik falan kata- HAYIR.) Şimdi birden beyle konuyu ortaya zortlatınca, sipariş usulü hikaye gibi duruyor biliyorum da hayır. Ben bu hikayenin karakterlerinin tiplerini bırak giydikleri paltonun fermuarına kadar tasarlamış insanım.
Haaa...
AMA ŞÖYLE BİR SORUN VAR.
Baş karakterimin adı (daha doğrusu takma adı (Aslında tam olarak baş karakter değil (Baş karakter ne biçim bi kelime lan (Söz dizisi mi? (Ad tamlaması mı? (Dil bilgim boh gibin bilmiyorum.))))) Josh ve Rus olduğunu da düşünürsek, Bob bile daha iyi bir seçim olurdu. Aslında emin değilim yani... Ama Joshua diye bir rus adı olduğunu sanmam. Neyse. Caşka diyim rus olsun işte.
CAŞKA, CAŞKA, CAŞKA, CAŞKA, CAŞKA, CAŞKAAAAĞ!!!!
Her yazımda neden geri zekalı gibi aynı espriyi yapıyorum bilmiyorum ama;
Josh 27 yaşında. Yan komşusu olan büyükanne ona Caşka diyor. 198 boyunda, Redbull'dan ve kıvrak hatunlardan hoş- TAMAM. YETER. KIVRAK HATUNLAR KISMI YALANDI. ORAYI SÜPËRNÄTÜRÄL'DÄN ÇÄLDÏM.
Şimdi aslında diyorum, adam sigara bağımlısı olunca aceba ergen hikayesi gibi mi olur diye de... HIYAR YHEAGH NİYEN ÖYLE OLSUN!?! Adamın tambılırı var. ...Gerçi bu herşeyi daha fazla ergenleştirdi. Tamam.
İki saattir kendi kendime ne saçmaladığımı anlamadığımı da eklersek, boşverin.
Annem bu aşşam evden ayrılıyormuş. Babam da benden kalem istedi az önce. Neden bilmiyorum. Neyse. Annemin evde olmaduğu zaman diliminde okuldan çıkıp eşek gibi yol tepmeme gerek kalmayacak. Eve yetişme zorum olmayacak. Zaten babam evde olmayacak. Rahatım. Keh keh keh keh. Servisi bırakıp durma fantezim nereden geliyor emin değilim ama durum böyleyken epey eğlenceli oluyor hayatım.
Ya aslında şöyle bir şey var. Bunu demek için çok uzuun zamandır bekliyorum. Daha doğrusu beklemiyorum da hiç bir yazımın kenarına köşesine sokacak bir yer bulamadım. Mantıklı bir bağlama noktası da bulamadım bu söyleyeceklerime.
Sevgili bulogunu diğer herkesin okumasına kapatan insan;
Ben senin bulogunu okuyordum.
Ciddi ciddi okuyordum. Bunu bana neden yaptın? Yani eğer gerçekten hiç okunmamasını istemiyorsan böyle devam et ama olur da bir tarafın egonu tatmin etmek isterse ben her zaman dibine kadar işsiz olarak burada duracağım. Ve arzu edersen yazılarını okurum.
Sadaka verir gibi söylemiyorum cidden. Okuyorum lan!!!
Atar burada sona eriyor.
Tabii ki arkadaşımızın bunu okuma ihtimalinin binde bir olmasını geçtim, ben pek ihtimal vermiyorum yani. 3 gün önceye kadar sıkıntıdan blogu kapatıyordum.
Ne kadar mal olduğumu düşündüğüm her defasında üzülüyorum. Desem yalan olacak, ama zaten her sözüm palavra takmayın bence siz.
Yakın zamanda muhtemelen şablonu adam etmeye çalışırım. Artık becerememeye başladım neden bilmiyorum ama her şey birbirine girdi sanırım sadeleşmenin zamanı geldi bebeişim. BEBE İŞİM.
Canım şey çekti. Adı neydi onun? Hani muzlusu falan vardı. Bebek bisküvisi.
Blogumuzda püskefit dağıtımına başlamıştır.
Saygılarımızı sunar, yakın zamanda buluşmak dileğiyle yayınımızı yarıda keseriz. CİLET GİBİ KARİZMAM VAR OLM NE SANDIN!_?!

10 yorum:

  1. Püskevit istiyerem ninca ablaaa! Bana püskevit vermessen ağlarım. Bebe püskeviti isteyeremm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Viririm virmem mi yeğenim...!?

      Sil
    2. Sağol ninca abaaa. Ve niye robot olmadığınızı kanıtlayın şeysi var ablağ ;__;

      Sil
    3. Bende yok ama o_o Ben yine de bi ayarlara bakıyım, neyse.

      Sil
  2. Caşka güzelmiş ama kiril alfabesinde ''J''(veya c işte) harfi yok, hehe. Hay, o alfabeyi ezberleyene kadar canım çıkmıtı, şimdi hatırladım.
    Neyse işte.
    Harbı, şu ''Robot olmadığınızı kanıtlayın.'' şeysi çok saçma ya, hem de bir robot olmadığımı bir robota kanıtlamam gerektiğini düşünürsek. Saçma işte asdf

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T_____T JOSH'IN FAZLA GERZEKÇE BİR SEÇİM OLDUĞUNU HEP BİLİYORDUM...
      Olm negzel ya kiril alfabesini biliyorsun. Ben yunan alfabesinden kayma harfler hariç hiç bir halt anlamıyorum ki Rusça öğrenmeyi hep çok istemişimdir. (Latin dillerini öğrenmek isteyen Türk kızı sıtayl'ına eş değer bir özentilik)
      Ya ayarlara baktım aslında az önce ama hiç bir denetleme ayarım açık değil. Herhalde blogger kafayı yedi. Bana yapmıyor. (gerçi o ben sitenin sahibi olduğumdan da olabilir.)

      Sil
  3. Bilidğim tek rus erkek ismi Boris.Ben de kullanmıştım.Belki sende seversin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Josh, adamın sadece lakabı/takma adı olduğu için pek değiştirmek istemiyorum. Zaten karaktere oturdu artık. Olmadı milliyetini değiştiririm. Ama öneri için sağ ol.

      Sil
  4. Öneri geldi de, ben de bir şeyler önereyim dedim asdf.
    -Dima (Dimitr gibi şeyler)
    -Alexandır (Aleksha, Alosha,Losha, Aleksey gibi kısaltmaları var. Kardeşime bu adı koyacaktık ama onun yerine dedemin ddını koydular v.v)
    -Nikita
    -İvan
    -Petr
    -Sergey
    -Trafin
    falan filan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimitri (Artık o ad kaç farklı şekilde yazılıyor bilmiyorum, akıl da erdiremiyorum, yuhunuz.) ve Alex'in varyasyonlarını biliyorum ama her yerde kullanıldığı için (teknik olarak ben de kullandım) artık kullanmak istemiyorum. Petr, Ivan ve Sergey'i de biliyordum. (Hatta Sergey'i hep kullanmak istiyordum ama ingilizler ona Sir Gay diyor ladskf) Ama şimdiye kadar Nikita ve Trafin'i hiç duymamıştım o_o Nikita Çikita muz gibi, Trafin de Trafo gibi. Çok ilginç.
      Öneri için de, sağ ol, ama büyük ihtimalle adını değiştirmeyeceğim zaten. D:

      Sil