17 Şubat 2013 Pazar

Karmakarışık ya da Ortaya Karışık

Dertsiz başım yine bloggera çattı. Ehehe.
Olum çok alık bakıyosun lan ldskf
Bloga her dadandığımda kendimi daha gereksiz hissedip üzülüyorum. Berbat bir duygu.
Son iki gün içinde hayatım karardı. Tam oturup, okulu bırakıp, dağlarda seken mutlu bir hippi olmayı planlarken ablam geldi. Kapitalist düzene ayak uydurmak zorunda kaldım.
YİNE AQLIORM.
Seneye dershaneye yazdırıldım. Zaten gitmek zorundaydım ama olsun, bu gerçek beni çok hırpaladı. Ablam da bilgisayar mühendisliğini kazanıp grafiker olmam gerektiğini düşünüyor. Ben kesin kazanırım zaten. Son 3 yılda yaşadığım zeka gerilemesi veya ego eksilmesinden beri bir halt olabileceğimi sanmıyorum. Sanatçıyım desem para da vermezler. Hiç bir alanda profesyonelliğe yaklaşamadım.
Sonra bu sıralar çizim yapmaktan hayır gelmeyince müziğe sardım. 5 gün içerisinde 3 şarkı öğrendim. (Ihm... 1 tanesi sadece şarkının başı AMA BU ÖNEMLİ DEĞİLLL!) Bugün oturup onları çalmaktan parmaklarımdaki nasırlar bile öldü. Eski çelik tellerimi çok özlüyorum. Yenileri parmaklarımı maviye boyuyor. (Tel mavi değil, sanırım parmağımla tepkimeye falan giriyor.)
Gitarın üstünde de o kadar çok parmak izi ve pislik var ki gören herkes "temizle şunu ne olur" diye bana yalvarıyor.
Sonra afsık diye bir laf varmış. Herhalde alık gibi bir şey demekmiş. Ben genelde apfık ve apsık gibi varyasyonlarını söylüyorum ama bence çok komikli bir kelime.
Sabah Barbie Üç Silahşörler izledim. Psikolojimi hala düzeltemedim. ÜHÜHÜHÜ!
D'artagnan Dartanyan diye okunuyormuş... Rezilliğin dibine vurmuş durumdayım.
Yazdığım randomlarda Claude'u çok hanım evladı gösterdiğimi farkettim. KILAAD HANIM EVLADI DEĞİL. O BİR ÖKÜZ. BENİM TÜM KARAKTERLERİM ÖKÜZDÜR.
Oasis - Some Might Say de ağzıma takıldı. SAAAAAMAAAYTSEEEEEEYYYY diye homur homur bir şeyler söylüyorum içimden.
Yukarı-çaprazdaki resmi de sırf yer kaplasın da çok yazmışım gibi görünsün diye koydum. İlk gördüğümde Lance'e (Sphén'in abisi) benzetmiştim ama gerek göz rengi gerek saç modeli olsun aynı zamanda Claude'a da benzeyince ne olduğunu tam çakamadım. Tek bildiğim oğlanın bacaklarının gövdesine saplanmış kürdanlar gibi durduğu.
Farkettim de o kadar çok hikayem var ki yarısını unutup unutup geri hatırlıyorum.
Bir de yazı arka planı beyaz olmayınca resimler çok sorun çıkarıyor. Bir ara beyaz yapayım diyeceğim de beyaz da hiç benlik değil. Ben çok ters ve öküz bir insanım. Beyaz beni tanımlamıyor.
BULOGU BAŞTAN AŞAĞIYA İSHAL SARISI YAPMALIYIM.
Sonra... Hala kanatların nasıl çizildiğini anlayamadım. Aslında nasıl resim çizildiğini de tam olarak anlayamadım. Ne zaman bilgisayara oturup resim çizmek istesem bir terslik çıktığı için resim de çizemedim zaten.
Bizim dibimizde Kipa var da... KİPA'DA RAMEN VARMIŞ YENİ FARKEDİYORUM.
Ama yazın yediğim ramenden sonra travma geçirdiğimi de yeni farkediyorum. Azıcık yedim, yanında turşu da yemesem muhtemelen krize girip yere yapışacaktım. Bildiğin ramen-o-fobik olmuşum. Ramen gördükçe, kokladıkça nöbet geçirmeye başlıyorum.
Ramen yemek isteyen varsa adresini yazsın evde ablamla yiyemediğimiz mantarlı tavuk aromalı bir ramen var. Size postayla gönderebilirim. Hatta elimdeki ramen tükenirse (elimde 1 tane var) yenisini alıp diğer müşterilerime de gönderebilirim. U_U
GERÇİ BU ALIŞVERİŞTEN HER TÜRLÜ BEN ZARARLI ÇIKIYORUM, ama neyse. Hediyedir falan. Yiyip yiyip kusarsınız, kustukça beni hatırlarsınız...
Aklıma takılan... Bu rameni bir tek ben mi kusuyorum? Yani muhtemelen öyle ama bilmiyorum. Çok gaaarip.
Ha, dur ya konudan çok koptum ben. Sınıftaki embesiller gitti diye sevinirken, birinin tam olarak gitmediğini farkettim. Üstüne üstlük de yeni bir kız gelecekmiş. Pöh. Bu kadar ön yargılı davranmak istemem ama sınıf 28 kişiyken iyiydi. Kalabalık sınıfları sevmiyorum. BÖH. Ayrıca kız gelince ona öküzlük yapabilecek potansiyel komik abazanlar gittiği için (sadece abazan olanlar ve abazan olmayanlar kaldı(aslında sınıfta erkek kaldığından bile emin değilim askl)) kız gelse de bir eğlence, aksiyon yaşanmayacak.
Bari sınıftaki afsık kız nüfusu artmasa. Sınıfta o kadar çok kız var ki bir gün toplu olarak lezbiyenliğe adım atıp bana saldıracaklar diye korkuyorum.
Uykusuzluk kafama vurdu sanırım. Gerçi o kadar uykusuz da değilim ama neyse.
Böyle dedikodu yapar gibi yazmak istemiyorum ama cidden yazacak bir şey yok.
Hmm... Kalem aldım. Sürekli uçlu kalemlerimi birileri alıp kaybediyor. ÇOOOK SİNİRLENİYORUMMMMMMM ASDFADSFDFA
Bir de kedi yavruları sadece bana mı şaşı ve acayip tipsiz geliyor, yoksa gerçekten de şaşı ve acayip tipsizler mi?
NOT: Ramen konusunda ciddiyim. Yemek istiyorsanız ve nereden bulacağınızı bilmiyorsanız bana söyleyin yeter. Zaten insanlar beni kitaplardan uzak tutuyor. Kitaplara para harcamadığım sürece de kendimce zengin sayılırım. (Sorun olmaz demeye çalışıyorum.)
NOTNOT: Böyle saçma yazılar yazıp durduğum için özür dilerim.

8 yorum:

  1. Evet, kediler şaşı bakan tipsiz yaratıklar. Ama onların insanlar aşirin görünmeye yarayan bir tür uzay teknolojili görünmez zırhları falan var, onun etkisi altında kalıyorlar bazıları v_v (Buna bende dahilim ehe)
    Japon yemeklerinden bir ara soğumuştum falan da şu ramen olayını bir düşüneyim şlkjhoış
    Ben de Oasis'in Falling Down'ını çok seviyorum. Böyle ağır ağır şarkıları var falan da adamların, iyiler yani. o.o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kediler konusunda haklı olabilirsin. o-o
      O yavruların insanlar tarafından tatlı bulunmasına uzaylı teknolojisinden başka bir mantıklı cevap bulabileceğimizi sanmıyorum.
      Evet, ramen konusunu düşünmelisin U_U Kargoda yollarken yanına birkaç şey daha atarım aşskldfj

      Sil
  2. Geçen gün bir arkadaşla konuşuyorduk, normalde fotoğraflarda bana aşırı vıcığımsı sebzeli makarna patlaması gibi gelmesine rağmen, öyle bir anlattı ki hayatımda ilk kez canım doğru düzgün ramen istedi. Ama o arkadaşı boşver, Ninja-sama diyorsa yemeyiz. u_u Gerçi benim midemin alamayacağı pek az şey vardır, ayrıca iğreeennnçççç yemekleri de midem ağzımdan aka aka (hayatımda hiç bu kadar berbat bir tanım yapmamıştım) pek çok kez yediğimi bilirim. Ziyan olmasın, bana gönderebilirsin.
    LAN! Ben de sadece bana öyle geliyor sanıyordum kediler! Hatta kedi-severlerin gazabından korktuğum için yıllarca içimde tuttum ama nihayet beni anlayan biri çıktığına göre söyleyebilirim artık: AŞIRI BÖN, SALAK VE ŞAŞI BAKIYORLAR. Hani normal kediler tatlı da yavru kediler, nasıl desem... Süte bulanmış korkunç gözlü ıslak tüy yumakları gibi. ._.
    OĞLUM isteyen okumaz yazıları, boşver. Ben yazı görmeyince üzülüyorum resmen. "AQLİORUM DELİCE :,("

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum, ramen düşmanlığı sadece bende olan bir şey de olabilir. Çünkü damak tadı konusunda çok seçiciyimdir. Ama garip olan ne kadar kötü şeyler yersem yiyeyim asla ramende yaşadıklarımı yaşamam. Ben hala ramenlerde bir sorun olduğunu düşünüyorum asdfj
      Yavru kediler konusunda da müttefik buldum yahooo ^o^
      Aqlama ayrıca, çoq üsülürüs sonra bis .s.s

      Sil
  3. oasis iyidir iyi uou bazı şarkıları acayip keş ve hippi tam senlik yani dfghjkl
    ramen konusunda yaşadığın derin travma o şeyi yedikten hemen sonra her türlü korkunç lunapark aletine binmenden kaynaklanıyo bence ._.''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şarkının keş ve hippi olması beğeneceğim anlamına gelmiyor sheri -_- aklfsdj Beğenmem için keş+hippi+süper ötesi olmalı. Süper ötesi değil belki ama çalmaya çalışabileceğim kadar iyi. (Tüm şarkı boyunca aynı melodi çalmasa tabii -_-")
      Ramen konusunda da bence haklıyım. Lunaparkta yaşadıklarım yüzünden olduğunu sanmıyorum. Çünkü öyle olsa, aromasının toz halini koklayınca bile midemin bulanmaması gerekirdi. Bence sorun tamamen ramenlerde. o_o

      Sil
  4. Kıytırık bir şuşiyi(sadece 1 tane) yiyip kusmadan hazmedebilmeme rağmen ben de ramenfobik oldum geçen sene.Halbuki ne işhatlı yiyorlar,tam bir hayalkırıklığı.
    (yazılarından dolayı kendini suçlu hissetmemelisin)
    (biraz önce twitter hesabına yazdıklarını okuyup yok olmak isteyen biri olarak bunu söylemem biraz çelişkili belki ama en azından yalnız değilsin.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uzak doğudakilere yemek fakiri oldukları için acımaya başladım artık. O kadar kötü bir ramenofobiğim. Adamlara utanmadan acıyorum.
      Twitter da insanın kafasını çok bozuyor. O kadar bozuyor ki onu da kapattım. (Her yerdeki hesaplarımı kapatıp duruyorum. Ama muhtemelen bunun sorumlusu benim kendimi zaptedememem.)

      Sil