23 Ocak 2013 Çarşamba

Ciddiyetsiz bır yızı

Ben ciddi yazı yazamıyorum. Mesela geçen yazdım. Sanırım ölmüşüm. Ciddiyete gelemiyorum. Hem ben sanki kitap bloggerı mıyım, ya da ne biliyim anime, film, dizi bloggerı mıyım?
Telefonumu da titreşime almak zorunda kaldım. Ne berbat bir şey öyle? Hayatım alt üst oldu. O ortalıkta zangırdayıp, dürülüp, bükülüp, hönkürdükçe ben cinnet geçiriyorum. Telefona çektirdiklerim canına tak etti herhalde, intikamını alıyor benden. Can çekişiyorum. Yardım edin a dostlar. Tostlar.
Kantinde 4. kez tost yedim, aynı zamanda kantinde yediğim 2. güzel tostu yedim. Tostta seçici bir insanım, her ne kadar algıda seçici olmasam da.
Saat 1 gibi dışarıda köpekler vıyaklayıp duruyordu. Köpek yavrusu mu dövüyorlar başka bir haltlar mı yiyorlar anlayamadım ama güdümlü anne terliğinin neden her eve lazım bir eşya olduğunu anladım.
Yanlız bi 10 yıl önce HERRR EV-VE LAAA-ZIM, HER EVE LAZIM,  HER EVE LAZIM BAM BAM BAMBAM BAMBAM BAM! diye bir şarkısı olan bir alışveriş programı gibi bir şey vardı. Hala devam etmiyordur umarım. Bir ara gördüm de kanal değiştirirken. Umarım eski şeyleri yayınlıyorlardır yani. Eğer devam ediyorsa benim bu dünyaya tutunmak için bir nedenim kalmadı. Sanki doktorlar mı bu da eski bölümleri yayınlayacaklar?
Kafamı duvara gömdüm.
Aslında bugün banyo yapıcaktım. Ama nedense içimden bir ses saçlarım yağlıyken çok seks olduğumu söylüyor. Hayır, normal şartlar altında yağlı bile sayılmaz zaten şu an, ama bilmiyorum. İçten içe 10 gün banyo yapmayıp, saçlarımı ensemde toplayasım geliyor. Eminim çok seks olurdum. Mesela Seth(Melez Sözleşmeleri) gibi. Ya da Keiro(Incarceron) gibi. Ya da ben gibi. alskfj
Mantıklı davranmaya çalışırsam, sanırım bir şeyin seksi olması için kendi cinsiyet sınırları içerisindeki bir alanda uzmanlaşması gerekiyor. Ben bunun tersini yaptığıma göre... Antiseksi miyim? Aseksi miyim? Yok yok aseksi olamam. Ben sadece çok seksim bence. (Neden bahsettiğimi ben de anlayamadım.)
Şaka bir yana her ne kadar tipsiz gezenin tipsiz kalfası olsam da içimde erkek olsam pek fena olmayacağıma dair ilginç iç güdüler var. Ya da benim zevkim bozuk. Gerçi benim zevkim bile yok nesi bozuk olabilir ki?
Fayrfoks da gugılkıromdan daha güzel sanki. Bana öyle geldi en azından.
Çok kel alakalı şeyler yazıyorum, gerçi yazacak bir şeyim de yok.
Mesela... Bugün sosyalleştim sanırım. Daha çok bir kafeye gittim. Hava rüzgarla karışık sigara dumanlıydı. Ne halt yemeye sigara içiyorlar anlamıyorum bu yaşta. Alıp o sigarayı kıçlarında söndürücen aslında. İyi fikir gibi geldi bir an da... Yok vazgeçtim. Benim popo fobim var.
Mesela bir de Whatsapp var. Çok iyi icad. Telefondan blogger'a gireceğim diye bir taraflarımı yırttığımdan internet paketine yüklü bir para gömüyorum zaten. Ama esemes paketine de para gömmek bana çok acı veriyordu. Kuyruk acısı hani, böyle içini sızlatır ya adamın. Ben de artık para gömmüyorum. Hayat güzel.
Hazır sohbet zamazingolarından konu açmışken, emeseni düşündükçe de içim sızlıyor. Nasıl kapanır yahu? Benim tüm sosyal hayatım orası. Böyle insanlar açıyor. Yeşil yeşil oluyorlar. Ben kendimce mutlu oluyorum. Nasıl kapatırlar emeseni? Bir de yerine sıkaypı kakalamak! Büyük ahlaksızlık bence. Duvar gibi bir şey bu sıkayp. Hayatımda hiç ısınamadım, ısınamam da. Emesenin ayağını ilk kez çukura sokan Feysbuk Çet'iniz bata emi?! AHLAKSIZLAR! NAMISSIZLAR!!!!
Şaka maka, emesene çok üzülüyorum ben.
Başka ne vardı ki...?
Hmm... Yakın zamanda gebermezsem elektrogitar almayı düşünüyorum. Artık ciddi ciddi solo çalabiliyorum. Tek sorunum şarkı bilmemem. Yani daha doğrusu, isteyen adam oturur öğrenir de, tab mab okuyasım gelmiyor benim. Şu sıralar her dalda özel hocam olarak tuttuğum bir çocuk var sınıfta. İşkence ediyorum resmen. Ona diyorum öğret bana. O da tamam diyor, öğretiyor. Böyle de bir hazırcıyım. Ya da insanları mı kullanıyorum? Neyse ya amacım o değil benim zaten. Önemli olan niyet, niyet.
Neye niyet neye kısmet.
Bir de gitar bakmak için müzik evinden müzik evine atlarken pena koleksiyonu yapasım geldi. Yarım yıl önce aldığım 3 pena vardı. En sevdiğim asker desenli de dahil 2'si kaybolunca 1 tane cırt yeşil-turuncu gibi saçma sapan renk karışımlı mercan deseninden bozma bir şey kaldı. Ben de sıkıntıdan sürekli pena aldım o müzik evlerinden kendime. Şu an 9 penam var. Yarın okulda yarısını kaybetsem 4-5 tane kalır. Bildiğin pena zenginiyim yani.
Elektrogitarlar hakkında da bilgi edindim bayağı bir. Mesela bugün bir adamla elektrogitarterimlerice konuştuk. Anladım sayılır. Biraz da geveledim falan da, vallaha da billaha da anlamaya başladım ben bu işleri. Kendimle gurur duyuyorum. Elektrogitarım olup da amplifikatörümle onu eve attıktan sonra geriye bir tek ses efekti pedalları kalacak.
LAN PARAM YOK BENİM...
Off.
Kitaplar. Öldürdüler beni. Canlı canlı kıyma oldum.
Elektrogitarı geç de, piyano gördükçe içim gidiyor. Kendimi gitar çalan maymun gibi hissediyorum. İnsanın tipinin piyanoya gitmemesi de ayrı bir rezillik. (Sanki tipim gitse ne olacak? Evde koyacak yer mi var? Ya da ne bilim... Sanki adam akıllı çalabiliyorum.)
Sonra Selene sürekli eskiden çizdiğim resimleri istiyor benden. Duygusal değeri varmış onun için. Mor defteri getir, mor defteri getir diyip duruyordu. Mor defterde ne var onu da bilmiyorum gerçi de, bende değil diyip duruyordum. Cidden bende değilmiş. Selene'nin dolabından çıktı. Uzun süredir görüşmediğim resim defterlerim var. Daha doğrusu dersle karışık resim defterleri.
Bugün yukarıdaki dolaptan eski defterlerimi indirdim, gaza geldim, resim çizeyim derken yanlış yola sapmışım. Çok saçma salak şeyler çizmişim. Böyle zırıldayan bir hatun, yanda yağmurdan ıslanmış insanlar. Bir an durdum, geri çekildim, baktım. O görüntüyü sindiremedim ya. Napıyorum ben? Kafam iyi mi aceba?
BHEN İMO OLDUM ARKDŞLR.
Bu arada bence blogger'ın şu yazı altındaki tepkiler şeysi çok gereksiz bir hede. Neden bilmiyorum ama bence gerçekten gereksiz.

İdit: İmla.
NOT: Sıkıldım.
NOTNOT: Ayağımı dolaba yaslamıştım. Ayak tabanım uyuştu. Nasıl bir işse bu artık.

8 yorum:

  1. Meseneye ben de çok üzülüyorum yahuT_T Aynen hep bu salak facebook chat'İ yüzünden bizim canım mesenemiz gitti.Öyle kabullenemedim ki gelen uyarıyı silemedim bile.İnanmak istemiyorum.
    Penalar güzeldir.Ben gitarı bırakalı üç sene olsa da bir zamanlar aldığım sigara içen psikopat tavşanlı pena hala korumalı kabındadır.Pena koleksiyonu yapmak çoh eğlenceli.^_^
    Sanırmsam bu kadar.Çüüüzzz.
    (bazen ben de 'erkek olsam çok can yakardım'diyorum.demiyor değilim.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana uyarı 4-5 defa geldi. Okumadan kapattım hep. Kendimce inkar ediyorum.
      Ben o kadar güzel penalar bulamadım pek. Daha çok renk ve şekillere göre pena koleksiyonu gibi oldu.

      Sil
  2. bir ara bende gitar denedimde müziği dinlemekten başka birşey yapınca insanlığa katlediyorum ailem iyice yalvarıp bırak şunu artık deyincede bıraktım kesinlikle müzik çalmak bana göre değil
    bnim yeteğim daha çok banyoda şarkı söylemek (en azından orada kimse beni dinlemiyor)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç banyoda şarkı söylemem bilmiyorum. Tuvalet ve banyo kısmı benim sesimden çok hayal gücümü açar.
      Ve sanırım yetenek konusunda tam tersinim. Tüm beynim ellerime toplanmış gibi elle yapılan her şeye saldırıyorum.

      Sil
  3. Ciddiyete gelemeyen biri daha, gel gardaşım sarılalım.

    YanıtlaSil
  4. Emesen kapandı mı?! D: aman Allah'ım neden en son benim haberim oluyor? Ya zaten sadece maillerimi kontrol etmek için giriyordum ama genede üzüldüm çok anım vardı benim oralarda. Durum şeysine "FaRKMızh TaARzIMızh!! ;))" yazdığım günler dün gibi aklımda. Şey bunu düşününce kendimden yine öğrendim nalet olsun. Sen azda olsa sosyalleşmişşin benim ki hep ev-okul. 15 tatilde ne yapacağım hiç bilmiyorum ki okul varken bile sıkıntıdan geberiyodum. Ninja-sensei sen çok güzel kitaplar öneriyorsun biraz daha önersene nöğluur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melez Sözleşmelerini oku. Aslında onu tanıtmak önceliğimdi ama bir türlü zamanım olmuyor. Ayrıca oradaki Seth ve Aiden çok süper. Hala Seth'in kişiliğinin benden çalıntı, benim tipiminse Seth'ten çalıntı olduğunu düşünüyorum.

      Sil