22 Kasım 2014 Cumartesi

(In)fluenza

Telefondan girdiğimde blogger bloglarının sonunda hep bir .in takısı oluyor. Neden merak ediyorum (dedi B planı meslek skalasında bilgisayar mühendisliği olan (ama çalışmayan ve böyle giderse B planında çiftlikte öküz taklidi yapmak yer alacak olan) varlık.)
(Bu arada A planım sonsuz yatış yanlış anlamayın)

Gerçi emin değilim ama o blogspot.in şeysini rüyamda da görmüş olabilirim.

Grip oldum. Ölüyorum. Hayatımda içmediğim çayların hepsini son bir haftada içtim. Hala çaylardan nefret ediyorum ama boğazımı jiletle kesilmiş gibi hissettiren kısımlarını yakmaları içgüdüsel bir iyileşme hissi izlenimi veriyor o yüzden şimdilik bitki çaylarına olan nefretimi dile getirmeyeceğim. (Kurduğum cümleyi anlamadım.)

Sümkürürken kulağım tıkandığı için (sanırım iç kulağım tıkandı) dengemi kaybedip duvara tosladım ve yoluma devam ederken yerle 45 derecelik açı yaparak yürümeye çalıştım.

DERSHANEDEN NEFRET EDİYORUM.
OKULDAN NEFRET EDİYORUM.

Optik - Düz aynalar&Gölge konuları adeta mazlumların dostu. Bir bok bilmeseniz bile yeterince gerizekalı değilseniz yapabiliyorsunuz.

Organik kimyayı gavurlar üniversitede görürken biz niye şimdi görüyoruz? Şimdiye kadar zor bir tarafını görmedim o yüzden rahatım ama ne bileyim çok saçma.

İki gün önce burnumun akması dolayısıyla uyuyamadım.
En sevdiğim fanficlerin devamı gelmiyor.
Daha da çalışmazsam Allah çarpacak bence.
Arada bir birileri zeki olduğumu söylüyor ama bence gerizekalıyım. Çünkü zeki olmak fırsatları değerlendirebilmek, beynini çalıştırıp azdan çoğa ulaşmak gibi bir şey sanırım benim gözümde. (İnsanlar sanırım bunu başarı olarak tanımlıyor ama bence eğer bir insan gerçekten zekiyse başarılı da olmalıdır. Yani sanırım, eskiden böyle düşünüyordum en azından. Şu an bilmiyorum.)

Şablonum o kadar malca ki ve ben o kadar üşengecim ki muhtemelen uzun bir süre değiştirmeyeceğim. Zaten değiştirince de bir şeye benzemiyor, sadece zamanımı alıyor çünkü internet çok yavaş.

Adam akıllı bir şey yazamıyorum çünkü beynim sümüklerim tarafından perdelendi. Ve televizyon izlemek hem çok saçma hem de başımı ağrıtıyor.

3 yorum:

  1. Gerizekalılar da başarılı oluyor ve bence sen dahisin en azından bana öyle geliyor sggsgd akıllı jojuh ;)) (ders çalıştığımı düşünürken ders çalışır kadar olduğumdan devrelerim yandı kusura bahma ninca apla)
    Neden yazdıkların komik olmasa bile gülesim geliyor...
    Neden bu kadar kolay konular varken ben birşey anlamıyorum...
    (Öldü)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi valla artık bilemiyorum, kolay gelsin mi diyeyim allah kurtarsın mı... Rüyalarımda ders çalışıyorum vicdan yapıp. İnşallah ikimiz de güzelinden kıvırırız şu sınav işlerini.
      Ve artık adam gibi çalışmaya başlayabiliriz.
      İtiraf etmek gerekirse bu yazı bana gayet komik geldi, sefilliğimden bahsediyorum sonuçta. Yani ben japon balığı türlerinden bahsederken gülmediğin sürece sorun yok (demek isterdim ama aslana benzeyen bir japon balığı türü var ve tipi çok komik- ne demek istediğimi bilmiyorum aslında gülünmesi imkansız bir şey arıyordum)
      Bir de bilmiyorum ama bence insanların %50si normal zeka standartlarında geriye kalan %50si zaten insan sınıfına dahil edilmiyor o yüzden ben pek zeki olduğumu zannetmiyorum. Normal zekanın dışında kalan o %50lik mental retarde kısım da insanları kıro, biçhız ve piskolıtı erkeğeee diye ayırdıkça kıvrımsız örümcek ağı bürümüş beyinleriyle ip atlamak istiyorum.
      Bir de zaman zaman mal gibi hissedersen çok takma bence çünkü konuların hepsi zamanla bir şekilde oturuyor. (arada geç olabiliyor ama oturuyor yani genelde)

      Sil
    2. Yine de dahisin bence dhdhfh
      Çarşamba sınav var ben hala cevap yazmakla uğraşıyorum allam bana akıl fikir ver yerabbemm
      Aslına bakarsan yazdığın her yazı komik gibi geliyo cidden bilemiyorum
      Adamlar günde 200 soru çözüyo hatta daha fazlasını da çözüyo hem dershaneye hem özel derse gidiyo 5 dk oturmuyo ama ya ben?
      Diyolar bazıları bi kerede anlar bazıları çok kerede ama sonuçta onlardan az çalıştığımı değiştirmiyor
      Yine de yeterince çalıştım.
      Galiba.
      (Yorum değil yazı yazdım resmen sgdgdgd)

      Sil