18 Ekim 2014 Cumartesi

bir back vocalistin yeeyeyeyeyeleri

Her zamanki gibi neden bahsettiğimi bilmiyorum.

Lütfen buraya "farkettim ki son zamanlarda konuşamamaya başladım" temalı bir paragraf koyun.

Sorumsuzluk ve kayıtsızlık özelliklerimin kombosuyla ortaya çıkmış olan tembelliğimi yenemiyorum. Hayvan gibi ders çalışmam gerek (Daha doğrusu konu çalışmam gerek, sonunda kitap bitirmek gibi bir işlevim olmadığının farkına vardım. Kendimi zorlamak istemiyorum. Tek isteğim adam olmak. Lise konuları o kadar kolaymış ki ağlamak istiyorum ama yine de öğrenmeye üşeniyorum. 1 gün boyunca dua etsem Allahım nolur şu tembelliği al tepemden ölesim geliyor desem geçer mi acaba (elbette aradığınız sonuç bulunamadı) diyorum ama açıkçası dışarıdan kendimi ders çalışmak yerine tembellikten kurtulmak için dua ederken bulsam tokatlardım ama işte kendimle aynı bedendeyim tokat atmak saçma geliyor.)

İnsan iradesinin %99999 unu ele geçirmiş veya otizm gibi şeyler hariç psikolojik bozuklukların genetik olduğuna inanmıyorum. Beyin kimyasına falan tükürürüm. İnsanların %98'i (yüzde doksan sekizi) kendi kendilerine manyak oluyor. Genetiğinizi suçlamayın. Eğer boş yere genetiğinizi suçluyorsanız da o böbreklere ihtiyacınız yok demektir. Gece gece yatağınızın kenarında bir gölge belirirse bilin ki o benim ve böbrekleriniz için geldim. (dediğim gibi onlara ihtiyacınız yok)

"Bak, onu öküz gibi yeme." dememe rağmen wasabiyi kıytırık bir biber sosu gibi yiyen moron ablam için 1 dakikalık saygı duruşu. (Evet telef oldu.)

Haber bültenimize saçlarını kıçlarına kadar uzatmaktan zevk alan hatun kısmısının aslında evrimde geriye giderek kıl topuna dönüştüğünün bilim adamları tarafından kanıtlandığı haberiyle devam ediyoruz.

Bir şemsiye aldım. Şu şeffaf şemsiyeler var ya (beni bunu almaya itenin bir fanfiction olduğu söylentisine aldanmayın kesinlikle yalan), aslında mavi ve şeffafından alacaktım ama tüm Konya'yı (Aslında sadece Zafer'e baktım da Zafer deyince Konya'da yaşamayan hiç kimsenin aklında bir şey oluşmayacak o yüzden susuyorum.) dolaşmama rağmen bir türlü mavisinden bulamadım. Her neyse konu bu değil.
BU LANET ŞEMSİYENİN ÜZERİNE KAÇ HAFTADIR BİR DAMLA YAĞMUR DÜŞMEDİ VE SON 1 HAFTADIR HAYVAN GİBİ YAĞMUR YAĞIYOR BEN DE SABAH 8 DEN AKŞAM 8 E KADAR DIŞARIDAYIM AMA HALA BİR DAMLA (GENELLİKLE 1 MİLİMETRE KÜP VE 3 MİLİMETRE KÜP ARASINDAKİ GÖKTEN DÜŞEN SU TOPLULUĞUNUN BİR ÜYESİ) YAĞMUR GÖRMEDİ SALAK ŞEMSİYE BENCE BU NANE LANETLİ.

Rüyalarımda fantastiğe bir kayış var ama aynı zamanda fanficlerden bir esinti de karışmış (sonunda gece gündüz fanfiction okumanın yan etkisi yandan yandan vurmaya başladı) bu yüzden, tamam bilim kurgu çok güzel bir şey ama spf01 (espief-o-van) isimli asker ablacığımız, lütfen dare amaçlı milleti elleme, ben kitap okumama rağmen aslında senin ne halt y
En sevdiğim karakter pilot abimis olmasına rağmen tek
hatırladığım adamın mavi gözlü ve kumral(ama şu kahverengi
gibi olan kumraldan) olduğu (bu arada spf01 biçi rihannaya
benzemiyordu çizince ayrı bir tipsiz oldu, şimdi
Allah için güzel kızdı rüyamda)
ediğini izliyordum ve kesinlikle yaptığın naneyi desteklemiyorum, güzelim rüyayı çerçöp ettin. (Millete ellemeden önce neredeyse pilot abimiz kadar havalıydın ama o changing room saçmalığını sana hiç yakıştıramadım. Kitap sana yapamazsın diyince illaki dikine gitmene gerek yoktu.)
[Rüyamda Ursula'dan bozma bir evrenler arası bağlantı kurulmuş dünyada patlak veren dünyalar arası savaşımsı bir şey işleniyordu ve bu aslında ablamla okuduğumuz (bir tek kitabı aynı anda okuyorduk bu nasıl bir saçmalık bilmiyorum) bir kitaptı ve okurken aynı zamanda yaşıyormuş gibi izliyorduk (şu kitap okumalı filmler gibi yani arada yan karakter olarak çıkıp kitap okuduğumuzu belli eden kısımlar vardı) ve pilot amcanın karısı tam bir Padme Amidala'ydı. Padme senden nefret ediyorum. Ayrıca spf01'ın adını nasıl telaffuz etmemiz gerektiği üzerine ablamla tartıştık ve ben o sırada kızın adı Sphen ve Sphiggo'yu andırıyor diye içten içe kuduruyordum.]
Onun dışında rüyam çok pis ütopik arka plan kasmıştı bilinçaltımla gurur duydum ama aynı zamanda bezelye beynimden arka planları çizmeyi bırak adam akıllı hatırlamayı bile beceremediği için utanıyorum.


Saygı duruşu arası II

Sims 4 çıkmış ve ben ağlıyorum.

Saygı duruşu arası II'nin sonu

Aslında resim çizebilmeniz gerekirken resim çizmemek nasıl bir duygu bilmiyorsanız bilmemeye devam edin çünkü çok sefil bir duygu. (En son kenma kafası çizip durmaktan (Haikyuu'da saçlarını çizebildiğim tek karakter olduğu için onu çiziyorum. Yoksa Kuroo'yu veya Oikawa'yı falan çizerdim. Nedense Kenma koca seride ısınamadığım tek karakter oldu.) dip boyasız insan çizememeye başladım ve bundan utanç duyuyorum.)

IHIMMMMMmm......
Şimdi neden bahsetmeliyim hiç bir fikrim yok ayrıca sims 4 videoları izlemekten dikkatim çok dağıldı o yüzden güle güle.

9 yorum:

  1. Bu yaziyi okurken suna su yorumu yapayim suraya da sunu ve sunu derken yorum kutucuguna geldim. İste sonsuz bosluk. Diyebilecegim tek sey su: cizebiliyorken cizememek, cizemezken cizememekten daha beter. Gerci cizemiyorken cizememeyi bilmiyorsam bu yorumu nasil yaparim? Cizemiyor da olabilirim.

    Bi saygi durusu hak ettim sanirim -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bence çizemiyorken çizemediğinde aslında çizdiğini sanıp seviniyorsun veya zaten beklentin olmadığı için fazla üzülmüyorsun ama çizebiliyorken çizemeyince beceriksiz hissedip bir kenarda mantar yetiştiriciliğine başlıyorsun.
      Bu arada sen sanırım geçen yıl beni mimlemiştin. Telefondan girdiğimde gördüğüm için bir girişimde bulunamamıştım sonra da garip bir yöntemle aklımın (güya) bir köşesine yazmıştım ve üzerinden kaç ay geçmesine rağmen hala bir girişimde bulunmadım. Öküz gibi hissediyorum. Özür dilerim.

      Sil
    2. Heh! İste tam da bu!

      Ben bile unutmusum. Niye hatirlattin ki :D Acikcasi ben de birkac mime ayni seyi yaptim ve su an kime karsi okuz gibi hissedecegimi bile bilmiyorum v_v Amaaan bos ver o mimi sen yazmaya devam et :)

      Bi de su yorumu atinca robot olmadigimi kanitlama seysini bilerek mi kullaniyorsun? :B

      Sil
    3. Aslında blogu açtığımdan beri o ayar kapalı ama nedense hala sormaya devam ediyor. Ben de anlamadım ama tekrar bakayım belki düzelir.

      Sil
  2. Ya Sims 4'ü izleyerek akıttığımız gözyaşlarını hangi sussuz toprağa döksek? Vidyolar bile bağımlılık yapıcı. Nalet gitsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık sims 4 videoları izlemekten gerçekten oturup oynadığımı sanmaya başladım. İlk günler rüyalarıma bile girdi.
      Ki aslında görünürde bir kaç özellikten başka sims 3 ten çok uzak bir şey yokmuş gibi duruyor ama yine de ben sims3 ün tüm ek paketlerini ve sims 4 ü bilgisayarı yakana kadar oynamak istiyorum.
      Umarım şu yıldan hayırlısıyla bir kurtulurum da yazın güzel güzel oynarım ;e;

      Sil
  3. Kenma için de bir saygı duruşu gerek çünkü Furudate'nin saçını her chapter ayrı bir şekile sokmadığı tek karakter olabilir (Bokuto ve Oikawa'nın saçları biraz daha yön değiştirirse kendi 9. yüzyıl Çin pusulalarını icat edebilirler (aklım hala Taylor O'Connor olayında kaldığı için nerede olduğu konusunda bir fikir üretememekteyim(Kuroo ve Oikawa'nın canonda hiç görüşmediği gerçeği üzerine de ağlıyor olabilirim bilmiyorum(kenma muhtemelen bu serideki tek intp karakter ve bu gerçek daha can yakıcı))))
    Zafer'de bulamayınca direk Konya'da bulamamış oluyorsun zaten çünkü tüm dükkanlar ve araba sahibi insanlar özenle o bölgeye atılmış durumda ve bu yüzden orada ölmeden karşıdan karşıya geçme ihtimali çok az (sanki bilmiyorsun da anlatıyorum sdgjvdh)
    Ben hala iki yıl önce aldığım Sims 2'yle geçiniyorum ve sanırım bir on beş yıl boyunca da alabileceğim tek oyun bu olacak o yüzden Sims 4 videolarına aynı şekilde tepki verdiğimi söyleyebilirim evet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 ay sonra yanıt girmek nasıl bir fantezi bilmiyorum ama nasıl olsa görmeyeceksin.

      Sil
    2. Yanıta yanıt: ( ͡° ͜ʖ ͡°)

      Sil