21 Ağustos 2013 Çarşamba

Yuvarlanarak Yaşamını Sündüren Canlı

Ailenin hanımlarının histerik krizlerini çekmekteyim.
Aylar sonra ilk kez oturdum da cips yedim, hatta bilgisayarın başında, çok eylenceliydi. Kendimi çok asi hissettim. Oysaki okuldan kaçmak için 2 küsür metrelik duvara tırmanıp elektrik direğiyle karşı tarafa inen bir insanım.
Dershane son bir seanstan sonra bitiyor. Bugün kimya ve matematik vardı. Matematik her neyse, zaten ona takıntım var, mecbur yapıyorum da kimyada 5 yıl önceki zirvemden sonra parabolik bir düşüş sergiliyorum. Tüm ders manyak gibi Matsuoka Rin çizdim. İşin kötüsü insanın mayolu ve kaslı erkek çizmesi, hormonlu hatun çizmesinden daha fena sapık diye tanımlanmasına yol açıyor.
Bugün herhalde 3 saat falan uyudum en fazla. Uyku tutmayınca Hayri Canavargil akacaktım ki zamanına denk gelememişim. (´°̥̥̥̥̥̥̥̥﹏°̥̥̥̥̥̥̥̥`) (Aslında Hayri Canavargil adlı korkunç çizgi filmden nefret ediyorum.)

Bir hafta kadar önce artık internet ıvır zıvır işlerini bırakıp kitap okumaya geri dönmeye karar vermiştim. Olmuyor, olamıyor, olduramıyorum. Hem içimden gelmiyor hem de bilmiyorum ama şu an okuduğum 3 kitap da ya genel olarak sıkıcı ya da koca serideki en sıkıcı kitap olma onuruna sahip.
Free'nin yayınlanan bütün bölümlerini indirdiğim siteye girip duruyorum ama hala 7. bölüm düşmemiş. Muhtemelen nyaa.eu ya da kickasstorrents'a baksam bulurum ama inat ettim oradan indireceğim.
Shingeki no Kyojin'in de 18. bölümünü çıktığı gün indirmiştim ancak alt yazısı görünmüyor. 2 tane farklı alt yazı indirdim zamanlamada sorun var, zamanlamayı da ayarlıyorum ama nedense olmuyor. Sinirlenip izlemedim o yüzden. Sadece anladığım kadarıyla sardıra sardıra izledim. Zaten son on dakika paso at üzerinde ormanda kovalamaca. Koca titan neden kıç kadar atlara yetişemiyor diye sormuyor mu kimse bilmiyorum. Yoruldu gibi bir cevap da kabul etmem. Hatunun bacakları 25 metre lan.
Piyano kursuna gitmem gibi bir olasılık var ama kimsenin haberi yok. Gerçi ben de gerçekten okul ve dershane arasında ciddi ciddi bir de piyanoya katlanabilir miyim bilmiyorum. Hem şu sıralar asi ve gitarsız gitarist olarak takılıyorum. Çok da havalıyım.
Okul demişken en son yazdığımda hiç bir bok belli değildi ama şu an sanırım ciddi ciddi okul değiştiriyorum. Lise 3'te. Üstelik serbest kıyafetten formaya geri dönüyorum. Formayla ilgili tek sorunum sanırım dar paça olmayan pantolon bulabilmek ve benim üzerimde manyakça kabaran ve dar omuzları yüzünden cinnet geçireceğim hatun lakosları almak yerine çalışan elemanları ayartıp erkek lakosu almak olacak. Zaten kışın üzerime anam babam sweatshirt giyeceğim için uyuyan pandalar kadar mutlu olacağım. Okulla ilgili tek sorunumsa sanırım ortaokuldaki arkadaşlarımın bıraktığım gibi olmayabilecek oluşu ki, bilmiyorum ama herhalde şimdiki okulumdaki ağır ve boş egoizmden muzdarip kişilerle muhatap olmaktan iyidir. Bir de sanırım şu ankinden daha fazla derslerle alakadar olmam gerekecek. Ki orasını açıkçası ailem öyle umuyor. Ben artık "Spor yapabilirim ehuahuhaeuhauheuaehau" kafasındayım.
Bir de bir şey farkettim. Son 2 yıla yakındır denizlere ve havuzlara ağır trip atıyorum ama ne zaman bir aralar yüzdüğüm kapalı havuzu görsem (evin çok yakınında da) içten içe salya sümük ağlıyorum. Zaten kulaç atarak hızlı yüzebilen biri değilim, bir "I only swim free style." diyecek havam da yok. Anca dalıyorum. Suyun altında yunus taklidi yapıyorum, kurbağalama yüzüyorum ve havuza takla atarak girmeye çalışıyorum. BU HALDE NOSTALJİ YAPABİLEN TEK ANGUTUM. (◡ ‿ ◡ ) GERÇİ O DA BENİM FURİİ ŞITAYLIM OLM.
Farkettim ki ekşisözlükte sırf ekşi itiraf bölümüne iki üç saçma sapan entry girebilmek için tekrar yazar olmaya çalışıyorum. (İlk denediğimde 10 entry girilmesi gerektiğini bilmiyordum. Fullmetal ve Edward Elric başlıklarının altına uzun uzun yazıp defoldum. Kullanıcı adımı bile bilmiyorum. asdfasdf)
Çok işsizim diyorum sürekli ama ciddiyim yani öyle böyle değil. HARBİ işsizim.
Daha fazla yazamayacağım sanırım, çok sıkıldım.

Ana temasını benim de anlayamadığım cadı şapkalı Shade resmi.
Ayrıca ıslık çalabiliyor.
(20.08.2013)

Gereğinden fazla uzun olmuş Toph.
(21.08.2013)

Kırmızı yönünde muhteşem elma rengini tesadüfen tutturduğum ve kule yapmaya çalışırken kalemtraşla yamultulmuş bir dağa benzeyen en sonunda sıçmakta karar kılıp böyle bıraktığım şaheser.
Ben şahsen onu sürrealist çalışma olarak yutturmayı planlıyorum çünkü perspektif sıfır.
(??.08.2013)

Yeni televizyon kumandasının kapatma tuşunun bana göre yanlış yerde olmasından kaynaklanan ve bilinç altıma ittiğim hıncımı dışavurumum.
Genel olarak insanlara baş yapıtım diye pazarlıyorum U_U
(??.??.2013)

Bitkilerle alakalı bir şeyler ve ilk Rin çizme girişimimle birlikte gizemli capon ablanın doğuşu.
(Çakma Rin - 12.08.2013)
(Capon abla - 16.08.2013)
(Yer - Dershane / Biyoloji dersi)

!!!!DİKKAT!!!!
BU KISIMDAN SONRASI AĞIR REZİLLİK VE YAMULMUŞ UZUVLAR İÇERMEKTEDİR. ANATOMİ BİLGİMİN YOKSUNLUĞU SEBEBİYLE SIRT VE KARIN BÖLGESİNDEKİ KASLARDA ZORLANMIŞ, HARU'NUN SOL KOLUNU RİN'İN İSE SAĞ KOLUNU YAMULTMUŞ, RİN'İN KIÇINI PATATES ÇUVALINA ÇEVİRMİŞ VE TOPLU KIYIM GERÇEKLEŞTİRMİŞ BULUNMAKTAYIM.

GİYSİLER BÜYÜK ÇOK BÜYÜK BİR NİMET, SAYIN ÇİZERLER, ONLARI KULLANIN.

21/08/2013
Haru - Matematik dersinin son demleri
Rin - Kimya dersinde deftere kapaklanıp anatomi kusmak


.
.
.

 RİN - DÜŞÜNEN ADAM HEYKELİ


RİN HARU'YA TRİGONOMETRİ ÖĞRETİYOR.


 RİN - AKUT BEL AĞRISI

Akut kısmı okula götürdüğüm raporların neredeyse hepsinde "Akut karın ağrısı", "akut baş ağrısı", "akut eben" gibi ottan boktan sebepler olmasına geliyooooooor. (Hepsi sallamasyondu (ー▽ー ") )

VE GERÇEK RESİM;

NOT: Haru'yu kızarmış olarak çizmemiştim, o tamamen telefon kameramın ölü olmasından kaynaklanıyor. Bir de resmin asıl amacı Rin'in Haru'nun küçüklüğünü tehdit etmesiydi. NASIL oldu da böyle bir şey ortaya çıkarabildim bilmiyorum.
NOTNOT: ALSKDFJMASDF ÇOK REZİL LAN.
NOTNOTNOT: Resim daha bitmedi, eğer tekrar çalışmak için önüne oturabilirsem yanlışlıkları düzeltip Rin'e bir karın yapmayı planlıyorum. Mumyalanmak için iç organları çıkartılmış gibi duruyor zavallı.

2 yorum:

  1. biliyor musun ben de artık kitap okuyamıyorum. Galiba aynı anda 9 kitap alınca beynim en iyisi hiç başlamamamın en iyisi olacağına karar verdi. Ama bu ani kitap-okuma-heyecanı düşüklüğü gözümü korkuttu biraz.
    Bu sene müzik veya sporla uğraşsam mı diye düşünüyordum ben de. Sadece resim çizmek bana kolaya kaçmak gibi geliyor sanki. (O ne demekse artık.) eğer kıçımı kaldırabilirsem yeni uğraşlar bulmak istiyorum kendime ;_;
    Rin'le Haru resmi yaqıo bu arada ;));9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim şu an okumam gereken kitap yığının arasında atraksiyonlu bir şey yok, benimki ondan da kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim. Bir de insanların grinin 50 tonu tarzı(anam babam porno) veya 2 oğlan 1 kız temalı ergen kitaplarını falan okuyup sonra da "ahaha ben çok kitap okuyom :)" moduna girmesine uyuz olmuş olabilirim. Tamam ergen kitabı kısmını ben de okuyorum, hatta hayatımda okuduğum bilimsel kitap sayısı o kadar az ki (onlar da kitap değil hani ansiklopedi gibi bir şey aslında)bu yüzden muhtemelen elit insanlar da beni kitap okuyan kısımdan saymıyordur ama bilmiyorum. Malca geliyor yani.
      Spor yapmaya ilgin varsa bence spora başla, ilgin yoksa pek bulaşma çünkü işkence olur zevkten çok. Müzikte de ilgi gerek, biraz da el yatkınlığı lazım. Ama resim falan çiziyorsun sonuçta muhtemelen onu da kıvırırsın. En azından benim gözlemlediğim kadarıyla bir sanata yatkın olan insanlar diğerlerine de yatkın oluyor.
      Ben de kıçımı kaldıramıyorum, sandalyeyle bütünleştik resmen.
      Kısacık yoruma cevap olarak kitap yazan ilk insanım sadfshdf
      TSKKRLR ;))))

      Sil