16 Ağustos 2013 Cuma

Dershane Sendromu

Sonraki gün dershane oldan günlerde gecenin köründe bir şeylere gömülme, ilham fazlalığı ve ağır gerizekalılığım  nerden geliyor bilmiyorum ama bunları dorukta yaşıyorum.
Neden özellikle dershane başladıktan sonra bu kadar coştum bilmiyorum ama dünyanın en ağır umutsuz vakası olmama rağmen büyük şeyler başardım.
Free!'ye o kadar sövmüştüm ama farkettim ki salak bir internetiniz olduğu ve videolar 10-15. dakikada kesildiği sürece her animeye mal demeniz gayet doğaldır. Cinyıslık yapıp tüm bölümlerini yüklemeye başladım. (4. bölümdeyim. O kadar yavaş yükleniyor ki bilgisayarın başında beklemekten irislerim bile kırmızıya döndü neredeyse.)
Bir de ciddi ciddi fanservice için izlemeyen tek kişiyim sanırım. Yani hayır. Cidden. Sıfır. Ben onları insan olarak görüyorum. T_T
Free! en sevdiğim animelerden birine dönüştü U_U (tükürdüğümü yalıyorum), her ne kadar toplum içerisinde "GAYLER, GAYLER, HER YERDE GAYLER VAAAARRR!" diye ağlayarak anlatsamda aslında Nagisa ve Rei haricinde kimsenin gay olduğuna inanmıyorum U_U
Onlar sadece duygusal insanlar.
O değil de aynanın karşısında Rin taklidi yaptığım ve şu an Rin'in endingde yaptığı gibi ritimle birlikte sallandığım gibi bir gerçek var.
Ayrıca tükürdüğünü yalayangillerin en büyük temsilcisiyim.

Bölümlerin yüklenmesini beklerken genelde resim çiziyorum veya izlediğim şeyleri tekrar izliyorum. Aslında Shingeki no Kyojin de izleyebilirdim ama gerçekten baydı. Ne bileyim, herkes mi aslında içten içe iyi olur kardeşim? Oradaki mallık seviyesine katlanamıyorum artık. Zaten tumblr'daki SnK fandomunun uçsuz bucaksız kolları arasında kaybolmasaydım muhtemelen bu kadar uzun süre tahammül edemezdim Shingeki no Kyojin'e.
Bir de bilmiyorum ama çizim tarzı bana itici geliyor. Bazıları seinen gibi çizilmiş diyor ama 2. openingdeki eren ortalık yerde uçarken kullanılan tarz tüm animede kullanılsaydı, göze daha çok hitap ederdi gibi geliyor. En azından benim gözüme.
Neyse, diyorum ki Free! izleyin. Gelmiş geçmiş en süper tırt anime. İlk bölümü 5 yada 6 kez izledim, ikinciyi 3 kez, üçüncüyü de daha yeni yükledim. Yarın izleme sayısını arttırırım artık. (İşsizlikten öldüğümü söylerdim ama bu sefer canlı canlı mezara girdim.)

Aslında hiç bir halttan bahsetmek istemiyorum. Ama çok sıkıldım.
Herneyse.
Naneli ve çikolatalı dondurma o kadar da yakışmıyormuş birbirine. Bir pastaneye 9 lira gömerek bunu öğrendim. Amarigan filmleri beni yarı yolda bıraktı.
Almak istediğim gitarın fiyatı 1,700 veya 1,900 tl gibi bir şey, ağlıyorum.
Almak istediğim amfilerin fiyatı da 300 ve 600 tl arasında ve ben yine ağlıyorum.
Eğer internetim hızlı olsa anime izlemekten tumblr'a falan girmezdim. Şu an internetim hızlı değil ve yine tumblr'a girmemeye başladım. Halimden memnunum.
Aşkito-m'da bölüm sonunda biriyle çıkamazsanız replay oynuyorsunuz sanırım. Bana öyle oldu çünkü.
Çizdiğim şeyler çok sapıtmaya başladı.
Eaah, bu kadar yeterli olmalı bence.

Geçende Sphiggo'yu (1. kuşak desem de bir bok anlamayacaksınız her neyse) çizmeye çalıştım ve çok gay oldu ayrıca saç rengini değiştirerek 3 farklı resim elde ettim.
Bu normal hali.

Saçlarını mor yapınca Gakupo oluyor. (Genelde adını yanlış yazıyorum ama muhtemelen Gapuko değildir çünkü o daha çok 'kapı kolu'na benziyor.)

Saçlarını koyulaştırınca Tsutsugami Gai oluyor.


Bir de bu var ki, şu an tekrar düzenleme, baştan çizme aşamasındayım ama hala ne halt yemeye çizdiğimi anlayamadım. Ana fikir sanırım Claude'un Sphén'le sonsuza kadar arkadaş kalmak için voodoo büyüsü yapıp yakalanmasıydı ama sonradan yakalanmadı ve olay iyice karışıp saçmalaştı. Bilemiyorum. ._.
Yani o kadar saçma ki ve dialoglar/monologlar o kadar kopuk ki mallığıma baka baka doyamıyorum.
Bir de şöyle bir sorun var, bu direk karalama aşamasında olduğundan sohbetleri karaladığım baloncuklara sığdırana kadar karakterlerin boyutlarını epey bir küçültmek zorunda kaldım. Eğer okumaya çalışan falan olursa kör olacak yani.
*Lalalala~ kısımları yumuşak sesle değil değişik notalarda ve boğuk okunacak asdklfjh


Bir de hiç uzun ve eğlenceli yazılar yazmıyorum ama kusura bakmayın. Zaten genel olarak eğlenceli bir insan da değilim. 

2 yorum:

  1. Ciddi ciddi çizgi roman okuyor gibiydim.Çizmeyi bırakma sakın.

    Neden ingilizce yazıyosun?Merak ettim.

    That's it.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında neden ingilizce çizdiğimi bilmiyorum. Okuduğum nadir çizgi romanlar / mangalar hep ingilizce olduğu için mi ya da Türkçe çevirilerin genelde berbat durmasından mı veya mala bağladığımdan mı kaynaklanıyor emin değilim. Ama bir sorun var, nedense anlayamadım.
      Teşekkürler bu arada U///U

      Sil