9 Ağustos 2013 Cuma

CaTESYAES

(Cats eyes demeye çalışıyorum da şarkıyla aynı hızla gitmeye çalışınca maşallah başlığa bile sıçtım)
Uzun zamandır adam gibi bir şey yazmıyorum kısımlarını geçiyorum. Bu blogdan hoşlandığım söylenemez (aslında nefret ediyorum) elimde olsa silerim de, arada ne kadar embesil olduğumu hatırlayıp ibret almam gerekiyor.

Tonari no Kaibutsu-kun'u bitirdim.
Pandora Hearts'i bitirdim.
Tsuritama'yı bitirdim.
Death Note'ta 25. bölüme geldim ama onu yüklememişim mal gibi o yüzden orada kaldım. (L de tam orda ölüyordu.)
Kısacası her bir haltı son dakikada yapan bir insan olarak yavaş yavaş anime izleme kotamı da doldurmaya çalışıyorum.

Hayatımın son demlerini yaşıyorum. Zaten gelecekten umutsuzken bir de dershane boku çıktı. Ölmeyi bekliyorum mal gibi.

Yaklaşık 1-1,5 yıllık donukluğumun ardından tam da kendimi agresifliğe vurmuşken farkettim ki çok iticileşmeye başlamışım. Anlıyorum. Kafayı takabileceğim yüksek potansiyelli bir bok olmadığı için açık seçik dayak istiyorum falan ama gerçekten, agresiflikten daha itici bir şey yok. (Sanırım o agresiflik de erkekler agresif olur kodu mu oturtur, kadınlar edilgendir şeysine tepki olarak çıkmıştı. Gerizekalıca yazılmış yazılar okudukça kafayı yiyorum da.) Bir de sinir krizine girmek çok utanç verici bir şey.

Hmmm... Düşünme kabiliyetimi tam kaybettim derken geri dönmeye başladı sanırım yavaş yavaş. O da muhtemelen ben henüz farkına varamasam da beynimin yavaş yavaş boka battığımın bilincinde olmasından kaynaklanıyor. Geceleri uyuyamıyorum.
Dur bir saniye, o uyku düzeninden.
asdlfjasdf çok gerizekalıyım.

İnsanlarla o kadar uzun süredir yazışmıyorum ki artık klavyedeki yenilmez hızım yerlerde sürünüyor. Çok üzülüyorum, çok... Gereksiz yeteneklerim en kayda değer yeteneklerim olduğundan onlarda yeteneksizleşmek çok kötü.
İnsanlar demişken, antisosyallikte çığır açıp aşırı boş zamanlarımda (boşluktan öldüğümde yani anlayın, telefona düşecek kadar boş zamanlarımda) telefondan whatsapp'ı açıp herkesin en son ne zaman girdiğine bakıp bakıp millete küfrediyorum. Adamlar sabah akşam vatsapta, boru gibi durmak için girmiyorlar herhalde, anam babam konuşuyorlar işte. KONVERSEYŞIN işte konverseyşıınnn. Bir de diyorlar "ufff çk assylm bn yha .s.s" Anasnı satiim lan herkes mi asosyal? Hade lan bi *******n gidin. Sasssyy gay ebenize anlatın siz o asosyalliği.
booooooookk yiyiiiiiiiiiiiiiiiööööööööööööönnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn boooooooooook yiyicööllööörrrrr!
Genelleme yapıyorum üzerinize alınabilirsiniz.

Şimdi ben sadece mangasını okuyup Desu Nootoo'ya bir ara sövüp geçirmiştim. Yeni döktürüşler geliyor.
DESU NOOOOOOTOOOOOOOOO (Mallık kafama vurunca ablamla japonca konuşmaya başladım, o da benimle korece konuşuyor birbirimizi çok güzel anlıyoruz...)

  1. İlk başta olaya Misa falan karışınca senaryonun sıçtığına karar vermiştim mangada. Ama bu sefer yumuşak davranacağım. Olay sadece iki kişi arasında ilerleseydi çok daha mal işi olurdu.
  2. Capony - Kanto'da binlerce insan varken L'in şüphelene şüphelene Light'tan şüphelenmesi çok gerizekalıca. Nasıl tetektifsin uleyn sen??!?!??! BELKİ KIRA HACKER? BELKİ KİRA BENİM. NERDEN BİLİYON YANİ? O KADAR BASİT DÜŞÜNÜYON Kİ L YANİ, Bİ DE DİYOSUN YOK "%7 İHTİMAL" BİLMEM NE... BİLİYORUM BEN SIRF GERÇEK GİBİ DURSUN DİYE KÜSÜRATLI SALLIYOSUN SEN. HAYIR YANİ, BEN BİLE (Kİ BEN ACAYİP MALIMDIR YANİ ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA ŞİNCİ) ORADA 1000 TANE İHTİMAL DÜŞÜNÜYORUM TÜM OLAYI BİLMEME RAĞMEN SEN OTURUP TEK BİR KİŞİYLE ZAMAN HARCIYORSUN L. AĞZINA SIÇİM EL. NASI TETEKTİFSİN SEN. BALINDAN ÖLÜYON HANİ, O KADAR BALLI, O KADAR ŞANSLI OLMASAN SENDEN Bİ BOK OLMAZ L. ÇOK KIZDIRDIN BENİ. ZATEN YENİ YETME EMO GİBİSİN. ANİMEDE DE BOK GİBİ BOYAMIŞLAR ZATEN, HEMEN GÖZLERİNİN ALTINDAKİ MORLUKLARIN YAMUK YERLERİNE BAKIYORUM İSTEMSİZ OLARAK. CIK CIK CIK.
    Anlayamadım yani L'in neresini seviyor bu kadar insan, vallaha anlayamadım. Herhal bende bir sorun var.
  3. Açıkçası Light da yapmaması gereken çok mantık hatası yaptı ama neyse, affedek adam MeEtrRO sEQsüeEL. En azından ben, kapitalizmi resmen kişilik edinmesine rağmen gram da olsa adaletle ilgili bir şeyler düşünecek kadar beyni ve vicdaaanı olan birine saygı duyuyorum.
  4. Bence Tsugumi Ohba özellikle Light'i kötü göstermeyi amaçlamış. Sapıtıp Lind L. Taylor'ı öldürmesini ve FBI ajanlarını öldürmesini mazur görüyorum. (Lan Caponya'da efbiiayın işi ne ALLAH RIZASI İÇİN Bİ DÜŞÜNÜN LAN, TÜRKİYE'YE GELSE KİRA SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA BİLE OLSA O EFBİİAY ECINTLARIN EBESİNİ *******************************ER. DOĞRUDAN DOĞRUYA ŞİNCİ.) Zaten bunlar dışında da defteri geri alana kadar yamuk bir davranışı yoktu. Ha ondan sonra accık sapıtıyor amma velakin ki zaten oradan sonra olay örgüsüne de sıçıyorlar.
    Adam gibi anlatmam gerekirse, Light sadece cidden manyak olan kişileri öldürüyordu. Yani nefsi müdafaa, hafif suçlar gibi şeyleri cezalandırmıyordu. Sanki gerçek adaleti sağlayabiliyormuşuz gibi davranıp insanları hapse tıkmaya ne kadar hakkımız yoksa (ki hapse tıkıldıktan sonra 3-5 yıl sonra salınan tecavüzcüler var, kim bunun adalet olduğunu söyleyebilir ki?) L'in de Raito'nun ağır suçluları öldürmesini katillik olarak görmeye hakkı yoktu. Light'ın ergenik serzenişleri, her kanatlı şeyin önüne geçip poz verme mallıkları ve tanrı olmak için kıçını yırtmasını saymazsak bence Light bayağı bir delikanlı jojuktu ne diyeyim şinci. Ama o saçlar olmamış harbiden yani, başta iyiydi de 20. bölüme doğru ilerledikçe kuyruk gibi saçma bir şey oldu arka tarafı.
  5. L'e gelirsek, doğrudan doğruya "Light sen benim ilk arkadaşımsın." gibi bir şeyler dediğinde AĞAĞAĞAĞA ;A; olmuştum ama şu sıralar hiç acımam yok L'e karşı. Hayır, arkadaşım, dehalar psikopat olmalıdır. Elalemin mal beyinli Misa'sına gidip "Sana aşık olabilirim." demek ne oluyor lan?
    O KADAR TETEKTİF OLMUŞSUN, ŞİNİGAMİ MİNİGAMİ TANIMIYON GÖRENE KADAR, GEÇMİŞSİN AŞK MEŞK DİYON YANİ AKIL KARI MI BU ŞİNCİ EL? AĞZINA EDEM EL. NE BOK YİYON SEN ORDA? ÇAYA ŞEKER ATACAĞINA ŞEKERE ÇAY ATIYON, GÜNAH LAN GÜNAH. YEMİN EDİYORUM GÜNAH YANİ. UTAN KENDİNDEN.
  6. Bence ikisi de adalet madalet değildi, safi maldı. Adalet olmaya en yakın kişi Light'ı ama o da mala bağladı.
  7. Oldum olası Light'ın babasına kıl kapıyorum bunu da söylemiş olayım. Uyuz herif. Zuko gibi onurum da onurum diye tutturuyor.

Neyse yea, daha yazasım gelmedi bilmiyorum.

Ninja'dan seçmeler bölümüne gelirsek; farkettim ki ağır bir gülme özürlüyüm. Sadece sırıtabiliyorum. Hatta komik bir şey olduğunda da ağzım bir yana kaymış şekilde yavşak yavşak konuşuyorum. Potansiyel bir fikşınıl roman yakışıklıyım kısacası. adsşlfkj (Bkz.: kötü çocuklar yamık sırıtır. U_U (desem yalan olur, bunu da kim bulduysa malmış herhalde))

Yolda çok boştum gay hikayesi okudum ciddi ciddi. Yavaştan yavaştan bir otomelik midir fujoshilik midir bilemiyorum yani... (desem yalan olur, her zamanki kalasım asldfk) 
Şaka maka hani okudum da... OKUDUM DA... ALLAHIM.... Erkek Kezbanı denilen türü gerçekten çok küçük görmüşüm. Sürekli kızaran kekeleyen kezban young adult kızlarının erkek hali de varmış meğersem...
Neyse ben yine ibret alıyorum, başka ne yapabilirim ki?
O değil de ayın beşinden beri yeni bölüm çıkmamış ben ona üzülüyorum asıl. Çerez gibi gidiyodu :C

Bu arada yolculuk demişken ayın 2'sinden beri evde değildim. 
Aha şuraya gittim;
(Hatta bayırdan aşağı ablamla koşarken gerizekalı ablam telefonunu fırlattı yanlışlıkla. 1 saat de onu aradık. Etrafta bizi gören insanlar mal sandı, dik dik baktı, süferdi.)


Doğu karadeniz falan da değil ha şsladkfj. Bolu burası. Böyle dağdan inince fantastik köfteci amcalar var.
Mesela İsmail'in Yeri gibi.... (Pek çok [insert name]'in Yeri isimli köfteci var.)
Sonra dedemin yaptırdığı ev de kendi kankalarının, kendi köyünden insanların olduğu bir yerde. Resmen karadenizliler olarak Bolu'yu basmış durumdalar. Malum ulaşımı daha kolay ._."
Zeki insanlar işte, ben bu ağır mallığı nerden kazandım inanın bilemiyorum. Genlerimde falan da yok hani. 

Ankara'da, Gölbaşı'nda mola verince de Kebabistan diye bir yere gittik. Süfer fantastik yerlere gidiyoruz sürekli.

O değil de resmen yaz tatili bitti. Düşündükçe sinirleniyorum. Dershanede de aynı gerizekalı insanlarla aynı gerizekalı derslerle muhatap olmak zorunda olacağım -_-

Aslında bulup bunuyorum, iyi bir de dayak istiyorum ama neyse çaktırmayın.

DAKKÜÜÜ

1 yorum:

  1. L eğer olasılıklarla konuşmaya başlamışsa, olasılık aslında zaten çoktan %90'ı geçmiştir. (diyor Tsugumi Ohba.) Japonya'daki o kadar insan arasından Light'dan şüphelenmesine gelecek olursak, L zaten 2. bölümde yaptığı numarayla Kira'nın Kanto bölgesinde olduğunu ispatlamıştı, e Light da Kanto bölgesinde oturuyor. Niye Kanto bölgesindeki diğer insanlar yerine Light'dan şüphelendiğine gelirsek, aslında az bile şüphelendi bence. Bir kere ad ve yüzleri televizyonda yayınlanmayan suçluları bile bulabilmek sadece polisle bir bağlantısı birinin yapabileceği bir şeydir. (Ya da çoook iyi bir hacker olması gerekiyor ki bu da diğerinden daha düşük bir olasılık.) Bu da şüphelileri kanto bölgesinden polis birliğinde olanlara düşürür. L bir dahi dedektif, e dolayısıyla da elbette kişilik analizi yapmakta senden benden iyi. Light da -zaten Kira olduğu için- Kira'nın kişiliğini en çok tutan insan. (Sıradışı zekası bile Kira olmasından şüphelenilmesine yeter zaten.) Polise ulaşımı da var (babası polis), e daha ne olsun?
    L'nin şansına gelirsek... İŞTE ORADA DUR DERİM. BEN L KADAR ŞANSSIZINI VE LIGHT KADAR ŞANSLI P.ÇİNİ GÖRMEDİM!!! (Çok ama ÇOK ciddiyim. Gerçekten görmedim.) Herif tam ajanları araştırmaya giriştiği sırada Light bu Raye Penber'ı öldürüyor, tam karakola şu Aizawa'yı gönderdiği sırada da Light Misora'yı öldürüyor, hayatında arkadaş olarak gördüğü tek insan Kira çıkıyor, daha ne olsun ha DAHA NE OLSUN!!!??? Ayrıca Light'ın elinde uğruna ölmeye hazır, hem deftere, hem de gözlere sahip gerizekalı bir kız var. L'nin elinde ne var? Kendisine güvenmeyen, Light'a ayılıp bayılan ve salaklar sürüsünden oluşan bir polis araştırma ekibi. (Bu arada yazdıklarından Light'ın babasına uyuz olma kısmına kısmen kapılıyorum. Bazen uyuz olduğum kısımlar oldu. Ama seride adalet anlayışı en düzgün kişi oydu bence. O değil de mangada hemen hemen her karede alnındaki ter damlasının eksik olmamasına hep çok gülüyordum ben ya. xD) Heh! O polis araştırma ekibi de Light'ın yanında zaten. Valla L iyi dayandı. Çok iyi hem de. Ondan başkası birkaç bölüm bile dayanamazdı çünkü.
    -1 numaralı L hakları savunucusu-
    L'nin neresinin bu kadar çok sevildiğini anlayamaman, bana göre de Light için geçerli. u_u

    YanıtlaSil