22 Haziran 2014 Pazar

Homofobik???

Ben homofobik değilim. Sizi temin edebilirim.
Çünkü gaylerden korkmuyorum. Heterolardan da korkmuyorum. Çünkü şu dünyada akıl sağlığı toplum standartlarına göre (ki bu standart epey düşüktür sizi uyarayım.) ortalama ve altında olan insanlar bile bana sarkmaz. Kendi halinde mazoşistler bile bana sarkmaz. Bana sarkmak mide gerektirir dostum. Gerektirmediği şeyse beyin.

Ben homofobik değilim ve yine sizi temin edebilirim.
Boktan etiketlerinizi kıçınıza geri sokun yoksa ben sokmaya oraya kadar gelebilirim. Sinirli olduğum zamanlar üşenmediğim nadir zamanlardır.
İnsanların cinsel anlamda sapmış olması sonuçta benim suçum değil. Sevişmekten hoşlanmaları da benim suçum değil. Nasıl selfie çeken insanımsıları insandan saymıyorsam sevişen insanımsıları da insandan saymıyorum ve bana istediğinizi diyin fikrimi değiştiremezsiniz.
Sanırım sevişmek konusunda çok küçük bir aralık kapım var (zaten o da benim isteğim üzerine aralık değil), o da rasyonel mantığa oturtamadığım çocuk isteyen bir çocuğu olsun diye ölüp biten insanlar. Çocuk istiyorlarsa yapsınlar, ama şu boktan insanların arasına bir can daha getirip sonra da kendi lağamdan bozma beyniyle yeni bir gerizekalı yetiştirmek istiyorsa, tamam, bu tamamen kendi seçimleri. Hem üremek de canlıların ortak özelliği diyorlardı, ben pek inanmıyorum ama zaten bir şekilde illaki birileri çocuk sıçıyor. Artık bu iş benden geçmiş zaten.

Ben homofobik değilim ve sizi temin edebilirim ama artık bu işten sıkılmaya başladım.
Ayrıca bu konularda master yapması gerektiğini düşünen geri zekalıları da anlamıyorum. Yani size ne kardeşim bu onların hayatı. Evet, ayrıca bana ne ama zaten benim çok umrumda da değil. Sadece siz sexual orientation fan club'ı sinirimi bozmaya başladınız. Çok gerizekalısınız. O kadar gerizekalısınız ki günlük hayatımın yarısında kafama gözüme gökkuşağı kusup durmanız canıma yetti. Ben o renkleri seviyordum, beni sevdiğim nadir şeylerden birinden daha soğuttunuz göt beyinliler.

Ben hümanist değilim ve sanırım bunu anlamamanız için gerizekalılıkta çığır açmış olmanız gerekiyor.
Kendinizi özel hissetmek için yaptığınız şeyler umrumda değil. Gender fluid diye bir boku ortaya çıkarıp saçma salak pronounlarla insanların beyinlerinin içine sıçıp kendinizi tatmin etmeyi bırakın. Ben kız olmaktan çok mu memnunum sanıyorsunuz? Erkek olsam çok mu mutlu olacaktım sanıyordunuz? Böyle boklar yiyince mutlu mu olacaksınız sanıyordunuz? Ama her zamanki gibi yanılıyorsunuz çünkü çok geri zekalısınız.

Ayrıca ben kibirliyim ve bunu size kanıtlayabilirim.

2 yorum:

  1. Öncelikle dönüşün (ki baya ateşler saçarak dönmüşsün) beni mutlu etti gerçekten.Welcome back.
    İkinci olarak, özellikle Tumblr'daki gender propagandasını aşırı buluyorum. Türkiye'de ne kadar kişi bunların farkında emin değilim ama genel sanırım Amerika ve Avrupada genç kesimin yüklendiği bir konu. 9 yaşında daha hormonları bile doğru düzgün aktive olmamış erkek çocuğunun "ben etek ve babet"giymek istiyorum deyip o yaşta cinsiyetine karar vermesi bana pek olası gelmiyor.

    Cinselliğe harcanan ilgiyii ve zamanı keşke daha olumlu ve yararlı şeylerde harcasaydık. İki organ ve birkaç hormon nasıl olur da tüm sinir sistemini kapatabilir anlamıyorum cidden.

    Duvarları eğitmek insanları eğitmekten daha basit ne yazık ki. (kendi içsel monoloğumun özeti oldu birazcık bu)

    YanıtlaSil
  2. Yeni gördüm bunu ben sgfg bir milyar tane cinsel yönelim ve pronun mu ne üretmiş tambılır erqnleri

    YanıtlaSil