29 Mart 2014 Cumartesi

AAAYYM NAT BEK

Evet, şinci yazmaya başlıyorum. Herhalde hızlı yazma konusunda dünya rekortmeni olma yolunda ilerliyorumdur ama her neyse.
Blogumun teması hala booktanlığın ötesinde ama ben takmıyorum siz de takmayın.

Nereden başlayayım bilmiyorum. Pek bir şey yaşamıyorum yani. O kadar uzun süre yoktum buralarda ama hiç bir şey değişmedi bende (Sizde değişti mi bilemem.)

Okul amele gibi. Adeta bir koyun ağılı. Gelen obez oluyor kardeşim bu okula.
Her neyse işte.
Okuldan ve çalışmadığım derslerden bahsetmek istemiyorum şu an.
 (Blog yazmakta şu an insan ötesi bir booktanlığa ulaştım. (Bile bile booktan yazıyorum, çünkü booktan yazınca küfretmemiş gibi hissediyorum.))

Öncelikle seneye genel seçimlerde oy vereceğime inanamıyorum. Şaka gibi. Bence sandık başındaki memur benden 3 kere falan kimliğimi isteyecek çünkü hayır, 18'i geç 15 zor varım kardeş ben. Zihnen zaten 7 yaşından ileriye gidemiyorum. O apayrı bir mesele.

Şu an klavyeyle kas yapma girişiminde bulunmuş gibi hissediyorum. Bileğim kopmak üzere.

  • Çok ilginç bir şekilde Konya Kyoto'yla kardeş şehir ve Konya'da Japon parkı diye bir yer var. Konya'daysanız gidin derim. (Lafım sanırım ani-sea-ko'ya sdlkfj tek Konya'da yaşayan biziz qnq. (Tabi hala yaşıyorsan...(gerçi ben de yaşamıyorum boşver ölmek güzel))) Oradaki restoranda fajita yiyin. AĞLAMAK İSTİYORUM O KADAR GÜZEL BİŞİ.
  • Babamın deri ceketi varmış. YILLARCA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE GİYMİŞ. BENİM HABERİM YOK. BU NASIL BİR İNSAFSIZLIK ARKADAŞ? Ben de deri ceket almaya karar verdim. Ama sanırım erkek reyonundan alıcam ve muhtemelen +30 yıl onu giyicem. (Altına eşofmanla elbette.)
  • Eşofman demişken Noragami bitti ;A; Garip ama Yato alakasız bir şekilde bana benziyordu. Islak eller, alakasız resim yeteneği ve daima eşofmankombo bir kişiliği olmasıyla. İddia ediyorum, Yato'nun ayakları da terliyordur. (Benim terliyor da.) O değil de Noragami bittikten sonra internete girmek için bir sebebim kalmadı. Zaten rüyalarımda yeterince internete giriyor veya eğleniyorum. Uyku çok büyük bir nimet işte.
  • Çalışmıyorum derken asla dalga geçmem. Geçen hafta ya da ondan önceki hafta (Biraz zaman kavramımı kaybettim de...) 4 günde 47 saat uyudum. BENCE ABARTIYORUM.
  • Okulda eski bir arkadaşım ve 2 yeni yeni aramızın iyi olduğu arkadaşla takılıyorum. İyi aslında ya çok rezil değil. Tek sorun tembellikten ölmem.
  • Seçim arabalarının alayının altına mayın döşemek istiyorum.
  • Bi halt gelmiyor ki aklıma da.
Her neyse, çalışmak için bilinçaltımı kasmaya çalışırken yanlış ayarlarla oynadım sanırım deli gibi kitap okumaya başladım.

Size her zamanki tanıtım olmayan tanıtımlarımdan yapıciim şimdi.
(Allahım sanki birileri umursuyormuş gibi yazıyorum ya şunları çok hoşuma gidiyor lan. Bu blog sadece benim umrumda ve ben saçmalamakta dur durak tanımıyorum. Bir insan bu kadar mı narsist olur?)



Mülksüzler

Açıkçası Mülksüzleri MELEKSİ BÖĞÜRÜŞLER'in önerisi üzerine okudum.
Bence Ursula K. LeGuin manyakça zeki bi kadın ve ne kadar görüşlerimiz benzemese de (görüşlerimizin nerelerde benzemediğini iki saat açıklamıycam ama genel olarak cinsellikte falan şeediyoz herhal) kitaplarını okumak için yerlerde yuvalanmaya başladım.
İlk olarak LeGuin okumaya mülksüzlerden başladığım için başlarda baya bir inme indi beynime ve ne yalan söyleyeyim yani kadın ağır yazıyor ama bence çogzel yani okuyun okutun. Hatun ölmeden cebine biraz para katın.
  Ayrıca gördüğünüz üzere Türk ve Gavur kapakları arasındaki fark uzayda 3 ışık yılı yol katetsek bile kapatılamayacak kadar büyük.

Karanlığın Sol Eli

Valla bu kitap da güzeldi. Okuyun bince. Ben beğendim.
Şey bu arada alttaki resmi ben bildiğin google'dan çorladım yani kim çektiyse kusura bakmasın. HAKKINI HELAL ET YENGE.

Kıyamet Gösterisi

Bunu da satın almadan okuduğum kitaplar listesine ekliyorum. (Biliyorum önceden böyle bir liste yapmamıştım ama aslında aklımda böyle bir liste var.) Açık konuşmak gerekirse kitapta komik bir yer gelene kadar salak salak okumanız gereken amele velet Deccal kısımları da var ama onun dışında acayip komik. Aslında ben bu kitabı 9. sınıftan beri okumayı planlıyordum ama nasip olmadı işte, param yoktu bir de ekşisözlükteydi sanırım, birileri çevirisinin berbat olduğunu söylüyordu. O yüzden biraz ön yargıyla yaklaştım. Ama çogzeldi gerçekten. Crowley, Aziraphale'in katılaşan sıcak çikolatası, Cadı Avcısı Çavuş Shadwell'in amansız Güneyli Nonoş lafı, Aziraphale, M25 karayolu, Mahşerin Dört Atlısı ve 2 hafta arabanın içinde kalan tüm kasetlerin Best of Queen olmasına aşık oldum sanırım.
Demeye çalıştığım (başta tam belirtememiş olabilirim ama) kitap çogzeldi. Okuyun, okutun.


Artık gitmem gerek, Elveda blog.
Elveda hayatım.
DERSANEYE YİNE GEÇ KALDIM... :c

8 yorum:

  1. Offf! Cokeglencelisinnincaaaa! Bak bu iltifat ha yanlis anlamaa :)

    Noragami'yi taaa ilk bolumu ciktiginda ben bunu bi izliyim diye kenara koydugum 3846bin animenin arasina kattiydim sen yazinca hatirladim iyi oldu :)

    Ursula hanimin bir kitabini da taaa 10. sinifta bi arkadasimdan almistim kitap benim olmayinca okuyamamistim. Simdi onu hatirladim T.T

    Sen yaz jet hiziyla, isik hiziyla okuyom ben :D

    YanıtlaSil
  2. SEN. 18 YAŞ. DAHA DÜN 5 YAŞINDAYDIN. BÜYÜYORSUN TATLIM :'(
    ASDFGHGFDSSDFGHJ
    Kendine kimse beni takmiyi :'( deme bence. Senin takanın var. Asıl beni takan yok. Löl.

    YanıtlaSil
  3. Ben seni mimlediydim de yapar mısın ki :D

    YanıtlaSil
  4. KIYAMET GÖSTERİSİ SÜPER BİŞEY senin okuduğunu hatırlıyordum beş yıl sonra ben de okurken ve.. AAAAA

    YanıtlaSil
  5. iKİMİZ DE 18 YAŞINDA OKUMUŞUZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rite of passage olarak kıyamet gösterisi okumak.... yetişkin(bok) hayatımıza aynı yöntemlerle girmişiz umarım kaderimiz de aynı olmaz ldasdfljkas

      Sil
  6. "hatun ölmeden cebine biraz para katın" GEÇ KALDIM
    Burada adı geçen bütün yazarlar 5 yıl içinde ölmüş JKJLVSF

    YanıtlaSil